Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Torek,
21. 8. 2018,
20.31

Osveženo pred

5 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,17

Natisni članek

The Hills resničnostni šov serija

Torek, 21. 8. 2018, 20.31

5 let, 8 mesecev

Legendarna MTV-jeva serija se vrača na male ekrane

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,17
The Hills | Zvezdnika serije Heidi Montag in Spencer Pratt sta na sinočnjo preprogo nagrad VMA pripeljala tudi sina Gunnerja. | Foto Getty Images

Zvezdnika serije Heidi Montag in Spencer Pratt sta na sinočnjo preprogo nagrad VMA pripeljala tudi sina Gunnerja.

Foto: Getty Images

MTV je sporočil, da se bo na televizijske zaslone vrnila uspešna resničnostna serija The Hills, ki je spremljala življenja in dramo bogatih najstnikov v Los Angelesu.

Televizijska hiša MTV je med sinočnjo podelitvijo nagrad VMA potrdila govorice: legendarna resničnostna serija The Hills se vrača z novimi epizodami in staro zasedbo. Tokrat bo nosila ime The Hills: New Beginnings (Hollywoodski griči: Novi začetki, op. p.). Že prvotna serija The Hills je bila nadaljevanje uspešnega šova Laguna Beach, ki so ga predvajali med letoma 2004 in 2006.

Naslednja štiri leta je bila serija The Hills izjemno priljubljena, saj je spremljala dramatično življenje mladostnikov iz Los Angelesa, ki so odraščali v hollywoodskih gričih. Osrednji lik, okoli katerega se je vrtela celotna zgodba, je bila prvih pet sezon Lauren Conrad, ki pa se novi, obujeni seriji ne bo pridružila.

Sodelovanje sta poleg nje zavrnili še njena prijateljica Lo Bosworth in Kristin Cavallari, ki je naslednila Lauren v šesti, finalni sezoni. Kristin je letos namreč dobila svojo serijo Very Cavallari na programu E!.

Lauren Conrad je po seriji The Hills postala uspešna podjetnica, oblikovalka in avtorica. | Foto: Getty Images Lauren Conrad je po seriji The Hills postala uspešna podjetnica, oblikovalka in avtorica. Foto: Getty Images

Stara zasedba s tremi novimi imeni

Se bodo pa vrnili vsi preostali: Heidi Montag, njen mož Spencer Pratt, njegova sestra Stephanie Pratt, Audrina Patridge, Justin Bobby, Whitney Port in Jason Wahler, producenti pa so razkrili, da se jim bodo pridružile še dve znani blogerki in ena zvezdnica. Njihovih imen še niso želeli razkriti.

Nadaljevanje se bo osredotočalo na odraslo življenje zvezdnikov, njihovo karirero, otroke in prijatelje. V prvem napovedniku, ki ga spremlja predelava pesmi Unwritten Natashe Bedingfield, kultne tematske pesmi originalne serije, Stephanie Pratt reče: "Kot da vsi odraščamo. Čudno je."

Premiero so napovedali za leto 2019.

Preverite še:

Severina
Trendi Severina sredi novega škandala? Po spletu krožijo gole fotografije.
Kylie Jenner
Trendi Kylie Jenner pokazala svojo razkošno omaro s torbicami #video
Ne spreglejte