Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Torek,
21. 8. 2018,
10.12

Osveženo pred

5 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,58

4

Natisni članek

MTV VMA nagrade podelitev

Torek, 21. 8. 2018, 10.12

5 let, 8 mesecev

Noč, ko so bile zvezdnice (spet) pomankljivo oblečene #foto

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,58

4

VMA, MTV | Nicki Minaj prisega na razgaljajoče obleke. | Foto Getty Images

Nicki Minaj prisega na razgaljajoče obleke.

Foto: Getty Images

Sinoči so v New Yorku podelili nagrade MTV za vizualne dosežke oziroma kipce za najboljše videospote. Pozornost so hotele nase preusmeriti številne pomanjkljivo oblečene zvezdnice, a prava zvezda večera je bila Jennifer Lopez.

Pevka Jennifer Lopez je na sinočnji podelitvi MTV-jevih nagrad VMA prejela posebno nagrado Michael Jackson Video Vanguard Award, ki slavi posebne dosežke v glasbi in filmu.

Lopezova je postala prva latinskoameriška zvezdnica, ki je prejela ta kipec, kar je proslavila z desetminutnim nastopom, v katerega je vključila večino svojih največjih uspešnic.

Jennifer Lopez je prejela nagrado za posebne dosežke in občinstvu ponudila še desetminutni nastop. | Foto: Getty Images Jennifer Lopez je prejela nagrado za posebne dosežke in občinstvu ponudila še desetminutni nastop. Foto: Getty Images

Slavili so še Camila Cabello, ki je za pesem Havana prejela najpomembnejšo nagrado za video leta, postala pa je tudi izvajalka leta, Cardi B, ki je bila razglašena za najboljšo novo izvajalko, Ariana Grande, ki je slavila v kategoriji najboljši pop videospot za pesem No Tears Left to Cry, Nicki Minaj, ki je zmagala v kategoriji najboljši hip hop video za pesem Chun-Li, kipec pa je skupaj z Rito Oro osvojil tudi pokojni Avicii, s katerim sta posnela pesem Lonely Together.

Seznam vseh nagrajencev si lahko preberete tukaj.

Zapomnljiv nastop je poleg Jennifer imela tudi Ariana Grande, ki je med pesmijo God Is a Woman na oder povabila sestrično, mamo in babico. | Foto: Getty Images Zapomnljiv nastop je poleg Jennifer imela tudi Ariana Grande, ki je med pesmijo God Is a Woman na oder povabila sestrično, mamo in babico. Foto: Getty Images

Razgaljeno-elegantna rdeča preproga

Podelitev nagrad VMA vsako leto velja tudi za eno najdrznejših, saj zvezdnice za sprehod po rdeči preprogi oblečejo precej razkrivajoče oprave. Nekatere so pri tem precej provokativne, med katerimi so številni ameriški mediji za najslabše oblečene razglasili model in igralko Amber Rose, raperko Blac Chyno in pevko Rito Oro.

Pozitivno pa so presenetile Kylie Jenner z elegantno opravo Toma Forda, ki je spominjala na klasični ženski kostim, Bebe Rexha, Ashanti in pričakovano Jennifer Lopez, ki je na rdeči preprogi nosila do tal segajočo srebrno obleko znamke Versace.

Kaj so nosile, si poglejte v galeriji:

Fotogalerija
1 / 12

Preberite še:

Severina
Trendi Severina sredi novega škandala? Po spletu krožijo gole fotografije.
Kylie Jenner
Trendi Kylie Jenner pokazala svojo razkošno omaro s torbicami #video
Ne spreglejte