Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
12. 2. 2024,
10.19

Osveženo pred

5 mesecev, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,22
Alicia Keys Usher Super Bowl

Natisni članek

Ponedeljek, 12. 2. 2024, 10.19

5 mesecev, 2 tedna

Kralj R&B zažgal v Las Vegasu #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,22
Usher, Super Bowl | Foto Reuters

Foto: Reuters

Šov ob polčasu Super Bowla, zaradi katerega mnogi pravzaprav gledajo najpomembnejšo tekmo ameriškega nogometa, je letos pripadel glasbenemu veteranu Usherju, ki je na oder s seboj pripeljal vrsto zvezdniških kolegov.

Čeprav je bila na Super Bowlu večino časa Taylor Swift tista glasbenica, ki je požela največ pozornosti, pa je R&B zvezdniku Usherju ob polčasu nedvomno uspelo vse oči prikovati nase. "Pa so rekli, da mi ne bo uspelo," je 45-letni pevec neskromno dejal ob začetku nastopa, med katerim je postregel z izborom svojih največjih uspešnic – ki jih ni malo – in naborom zvezdniških kolegov, ki jih je vključil v svoj nastop.

Usher, Super Bowl | Foto: Reuters Foto: Reuters

Prva je bila Alicia Keys, s katero je odpel nekaj taktov njune skupne uspešnice My Boo, nato so se ob Usherju na odru zvrstili še H.E.R.Jermaine DupriLil Jon, Will.i.am in Ludacris, 13-minutni šov pa se je končal z Usherjevo megauspešnico Yeah.

Fotogalerija
1
 / 5

Za Usherja, ki je pred kratkim izdal svoj deveti studijski album, to ni prvi nastop na Super Bowlu – leta 2011 je namreč nastopil kot gost skupine Black Eyed Peas. "Takrat sem imel priložnost izkusiti delček te izkušnje," je pred letošnjim nastopom dejal v pogovoru za AP in dodal, da nobenega trenutka svojega nastopa ne jemlje za samoumevnega, saj jih ima "samo 13", s čimer je ciljal na običajno 13-minutno trajanje šova ob polčasu Super Bowla: "Najtežje je ugotoviti, kako v ta čas stisniti čim več, sploh če imaš velik izbor in veliko pesmi, ki jih ljudje obožujejo."

Oglejte si še:

Super Bowl Kansas City Chiefs San Francisco 49ers Patrick Mahomes
Sportal Taylor Swift je skoraj kap: Mahomes tri sekunde pred koncem podaljška začaral zmago #video
Ne spreglejte