Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
19. 9. 2024,
9.00

Osveženo pred

1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,46

Natisni članek

Natisni članek

koncert Baby Lasagna

Četrtek, 19. 9. 2024, 9.00

1 teden

Baby Lasagna po ljubljanskem koncertu odpovedal nastop #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,46
Baby Lasagna, pevec | Foto Daniel Novakovič/STA

Foto: Daniel Novakovič/STA

Hrvaški evrovizijski zvezdnik, ki je v torek še nastopil v Kinu Šiška, je po tem zaradi bolezni odpovedal nastop v Španiji.

V petek bi moral na madridskem glasbenem festivalu Brava Madrid nastopiti Baby Lasagna, letošnji hrvaški predstavnik na Evroviziji, ki je ta teden razprodal koncert v Kinu Šiška, prej pa je imel kar tri zaporedne koncerte v Zagrebu. Ta divji tempo mu je očitno načel zdravje, prek Instagrama je namreč sporočil, da mora zaradi bolezni odpovedati nastop v Madridu.

"Pozdravljeni, moji španski mucki. Žal vam moram sporočiti, da ne bom mogel nastopiti na festivalu Brava Madrid, ker sem se hudo prehladil, zaradi česar ne morem ne potovati ne nastopati," je zapisal in poudaril, da bo prihodnje leto v okviru svoje koncertne turneje nastopil tako v Madridu kot Barceloni.

Ob odpovedi nastopa v Španiji je objavil tudi utrinek iz razprodanega torkovega koncerta v ljubljanskem Kinu Šiška in ob tem zapisal: "Hvala, Slovenija! Bilo je super."

Baby Lasagna v Kinu Šiška:

Še pred koncertom je povedal, da mu je Ljubljana zelo ljubo mesto – tu je tudi študiral – v katerega bi se, če bi moral zapustiti Hrvaško, z veseljem preselil. Naučil se je tudi že nekaj slovenskih besed.

Baby Lasagna, pevec
Trendi Baby Lasagna razgrel Kino Šiška na prvem samostojnem koncertu v Sloveniji #video #foto
Ne spreglejte