SiolNET. Trendi Film in TV
8,32

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Trumpa hočejo odstraniti tudi iz filma Sam doma 2

8,32

termometer

Donald Trump Sam doma 2
Foto: IMDb

Donald Trump se je znašel v nemilosti ljubiteljev filma Sam doma. Čeprav se v drugem delu priljubljene franšize pojavi le za nekaj kratkih sekund in izusti le en stavek, ga hočejo iz filma izrezati oziroma nadomestiti z nekom drugim.

Potem ko so družbena omrežja še vedno aktualnega predsednika Donalda Trumpa za stalno blokirala z razlago, da njegove objave in komentarji njegovih sledilcev spodbujajo nasilje, se ga zdaj želijo znebiti tudi oboževalci filma Sam doma. Trump je namreč pred leti za nekaj kratkih trenutkov upodobil samega sebe v drugem delu priljubljene uspešnice. A očitno je v trenutnih razmerah tudi nekaj sekund Trumpa preveč.

Donald Trump Novice Predstavniški dom kongresa potrdil resolucijo s pozivom za odstavitev Trumpa

Ljubitelji filma namreč zahtevajo, da se ga zamenja s kom drugim. Začeli so podpisovati tudi peticijo, ki zahteva, da ga v prizoru zamenja na novo izvoljeni predsednik Joe Biden, poroča portal Yahoo Entertainement. Za zdaj ima dokument le borih sto podpisov.

So pa Twitter preplavili drugi predlogi, kdo bi lahko v filmu Sam doma 2 nadomestil Trumpa, in ti so zelo zabavni: od danes 40-letnega Macaulayja Culkina, ki je zaigral Kevina, do Dolly Parton. Nekaj smešnih fotomontaž si oglejte spodaj:

Da bi se za nekaj kratkih sekund pojavil v filmu, je bila sicer Trumpova ideja. Oziroma pogoj, da je dovolil ustvarjalcem filma snemati v svojem prestižnem hotelu, je že pred časom razkril režiser filma Chris Columbus.

"Hoteli smo snemati v hotelu Plaza, kjer se dogaja večina filma. Za vsako drugo lokacijo v New Yorku plačaš pristojbino in jo lahko uporabiš. Tako smo tudi pristopili k Plazi. Običajno se o tem ne pogovarjaš z lastnikom hotela, da bom povsem jasen. O tem se pogovarjaš z menedžerjem, on se ukvarja s tem. Tukaj pa smo dobili odgovor, da lahko tam snemamo samo, če bo imel Donald Trump manjšo vlogo v filmu," je povedal Columbus. In ker so morali film snemati prav v sloviti Plazi, ne drugje, jim na koncu ni ostalo drugega, kot da v to privolijo.

Melania Trump Novice Trumpova: Razočarana sem nad tem, kar se je zgodilo Trump Twitter Novice Twitter je Trumpu za vedno blokiral profil Donald Trump Novice Slabi dnevi za Donalda Trumpa: zdaj se mu je zgodilo še to

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin