Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
1. 6. 2017,
7.05

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

priporočila Telekom Slovenije HBO film TV-serija televizija premiera

Četrtek, 1. 6. 2017, 7.05

6 let, 6 mesecev

Televizija Telekoma Slovenije

Junijske premiere na HBO

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Junijske premiere na HBO

Predstavljamo vam najzanimivejše vsebine, ki se bodo junija premierno predvajale na kanalih HBO in Cinemax ter na storitvah videa na zahtevo HBO GO in HBO on Demand.


PREMIERE NOVIH SERIJ


Graves

Junijske premiere na HBO | Foto:

Z eno kamero posneta komična drama spremlja nekdanjega ameriškega predsednika z dvakratnim mandatom Richarda Gravesa (Nick Nolte). Ta doživi razodetje in je prepričan, da so nekatere njegove takratne odločitve dolgoročno škodovale državi.

Tako se četrt stoletja po tistem, ko je zapustil Belo hišo, odpravi na donkihotovsko pot, da bi popravil napake tedanje administracije ter si zagotovil pravično duhovno dediščino.

Na sporedu: ob petkih ob 22. uri na kanalu HBO 3. Premiera serije: 2. junij.

Dimenzija 404 (Dimension 404)

Junijske premiere na HBO | Foto:

Antološka serija, ki jo je navdihnila pogosta spletna napaka 404, prinaša občutek tavanja po čudaških straneh spleta ob treh zjutraj, ko uporabnik naleti na zgodbe, ki jih ni mogoče pojasniti v človeku znanem svetu.

Oddaja bo gledalce popeljala na neverjetno potovanje skozi žanr znanstvene fantastike, ki bo med drugim raziskovala sila nenavadna vprašanja. Kaj, če obskurna risanka vsebuje skrivnost časovnega potovanja? Kaj, če je energijska pijača povzročila konec sveta? In ne nazadnje: kaj, če je vrhunski analitik agencije NSA v resnici orjaški kos mesa po imenu Bob?

Na sporedu: ob četrtkih ob 21. uri na kanalu HBO 3. Premiera serije: 22. junij.
Vseh šest delov serije si že lahko ogledate prek storitev HBO On Demand in HBO GO.

Bela princesa (The White Princess)

Junijske premiere na HBO | Foto:

Pripoved, ki so jo posneli po istoimenskem romanu avtorice Philippe Gregory, prinaša zgodbo o moči, družini, ljubezni in izdaji ter prikaže enega od najbolj burnih obdobij v britanski zgodovini, kakor so ga videle nekatere vplivne ženske tistega časa.

Vihrava in vročekrvna poroka med Elizabeto Yorško (Jodie Comer) in kraljem Henrikom VII. (Jacob Collins-Levy) vsaj uradno označuje konec 30-letne državljanske vojne vrtnic, ki je v Angliji potekala med letoma 1455 in 1485.

Vendar Bela princesa ve, da je državo zgolj navidezno povezala poroka Elizabete in Henrika, medtem ko je njun osebni in politični razkol vse globlji. Besneča vojna med njima grozi, da bo vnovič raztrgala kraljestvo, kar pomeni, da bitka za prestol še zdaleč ni končana.

Na sporedu: ob nedeljah ob 21. uri na kanalu HBO 3. Premiera serije: 25. junij.
Vse pretekle dele serije si že lahko ogledate prek storitev HBO On Demand in HBO GO.

Berlinski urad (Berlin Station)

Junijske premiere na HBO | Foto:

Sodobna vohunska drama v desetih enournih delih spremlja Daniela Millerja (Richard Armitage), ki je pravkar prispel na ameriško postajo izpostave CIE v Berlinu. Njegova naloga: ugotoviti mora identiteto slavnega vohuna in žvižgača, ki se predstavlja kot Thomas Shaw.

Pod vodstvom prekaljenega veterana Hectorja DeJeana (Rhys Ifans) se Daniel poglablja v temačen vohunski svet nemške prestolnice ter razkriva sledi o zaroti, ki vodijo nazaj v Washington, pri tem pa se sprašuje: je mogoče ostati zvest samemu sebi, potem ko si domovini služil v Berlinu?

Na sporedu: ob sobotah ob 20. uri na kanalu Cinamax. Premiera serije: 17. junij.
Vseh deset delov serije si že lahko ogledate prek storitev HBO On Demand in HBO GO.

Pobralo me bo (I'm Dying Up Here)

Junijske premiere na HBO | Foto:

Serija, ki jo je produciral Jim Carrey, se loteva vprašanja, kako uspeti na zloglasnem prizorišču stand-up komedije v Los Angelesu v 70. letih prejšnjega stoletja.

Vsak večer skupina nadobudnih komikov čaka na svoj nastop v klubu Goldie's, najbolj priljubljenem lokalu s stand-up komedijo v mestu. Ampak najprej morajo o tem prepričati lastnico Goldie (Melissa Leo), ki vlada aveniji Sunset Strip z železno pestjo.

Ekskluzivno na HBO GO. Premiera serije bo 5. junija, novi deli pa bodo v ponudbi vsak ponedeljek.

PREMIERE FILMSKIH USPEŠNIC


Ledena doba: Veliki trk (Ice Age: Collision Course)

Ledena doba: Veliki trk | Foto:

V najnovejšem delu animirane franšize Ledena doba strasten ljubitelj lešnikov, veveriček Praskež, nadaljuje svoje vragolije v vesolju, kjer pomotoma sproži niz dogodkov, ki usmerijo asteroid proti Zemlji.

Če želijo Sid, Manny, Diego in drugi pripadniki njihove črede preživeti, morajo zapustiti svoj dom in se odpraviti na potovanje. Razburljiva pustolovščina jih vodi v nove eksotične kraje, kjer spoznajo živopisno druščino novih živalskih likov.

Premiera: v nedeljo, 4. junija, ob 20. uri na kanalu HBO.

Ovinek (Detour)

Junijske premiere na HBO | Foto:

Prijeten in pošten študent prava Harper sumi, da je njegov zahrbtni očim Vincent odgovoren za avtomobilsko nesrečo, ki je njegovo mater potisnila v komo. Nekega večera utaplja žalost v zakotnem baru v Los Angelesu, ko k njemu pristopi mladenič robato kmetavzarskega videza Johnny Ray.

Ta Harperju predlaga, da bo "poskrbel" za njegovega očima v zameno za plačilo 20.000 dolarjev. Jezen, poln maščevalne zamere in opogumljen z alkoholom Harper sklene dogovor. Naslednje jutro se zbudi z največjim mačkom v svojem življenju in bežnim spominom na dogodke prejšnjega večera.

Premiera: v nedeljo, 11. junija, ob 20. uri na kanalu HBO.

Jack Reacher: Nikoli se ne vrni (Jack Reacher: Never Go Back)

Jack Reacher: Nikoli se ne vrni | Foto:

Po štirih letih samotarskega iskanja pravice se Jack Reacher (Tom Cruise) vrne v oporišče svoje nekdanje enote, da bi pojasnil nesporazume v zvezi s preteklimi dogodki.

Njegovo zaupnico in zvezo v oporišču, majorko Susan Turner (Cobie Smulders), nepričakovano obtožijo vohunstva in zaprejo, Jacku pa naprtijo krivdo za umor izpred šestnajstih let.

Ta se brez obotavljanja odpravi pomagat prijateljici, nato pa začne skupaj z njo raziskovati temačno zaroto, ki sega v sam vrh vojaškega poveljstva.

Premiera: v nedeljo, 18. junija, ob 20. uri na kanalu HBO.

Kraljica iz Katwa (Queen of Katwe)

Junijske premiere na HBO | Foto:

Biografska drama, ki so jo posneli po knjižni uspešnici Toma Crothersa, spremlja Phiono Mutesi (Madina Nalwanga) – mednarodno šahovsko senzacijo, ki je odraščala v revnem predelu podeželske Ugande.

Ta pri devetih letih spozna Roberta Katendeja (David Oyelowo) – begunca in misijonarja, ki revnim otrokom daje upanje o boljšem življenju tako, da jih uči igrati šah. Z njegovo pomočjo se Phiona prelevi v eno najbolj obetavnih šahovskih imen in že sanja o tem, da bo postala velemojstrica te igre.

Premiera: v soboto, 24. junija, ob 20. uri na kanalu HBO.

Inferno

Inferno | Foto:

Režiser napetih trilerjev Da Vincijeva šifra ter Angeli in demoni, oskarjevec Ron Howard, nadaljuje s pustolovskimi prigodami poznavalca starodavnih simbolov profesorja Roberta Langdona.

Tokrat se Langdon (Tom Hanks) znajde sredi skrivnostnega labirinta ugank, ustvarjenih prav zanj. Vendar njegov pronicljivi um ni več njegov popolni zaveznik, saj se brez spominov prebudi v bolnišnici v Firencah.

Presenečen ugotovi, da ga iščejo tako oblasti kot tudi neznani morilci, pri begu pa mu pomaga iznajdljiva zdravnica Sienna Brooks (Felicity Jones). Med iskanjem skritih sledi naletita na zloveščo skrivnost, ki utegne ogroziti obstoj človeštva, v smrtonosni tekmi s časom pa ju na vsakem koraku čakajo nevarnosti in izdajstva.

Premiera: v nedeljo, 25. junija, ob 20. uri na kanalu HBO.

R.I.P.D. – Urad za pokojnike (R.I.P.D.)

Junijske premiere na HBO | Foto:

Racija v gnezdu kriminalcev je usodna za prizadevnega policista Nicka (Ryan Reynolds), toda pred izrekom poslednje sodbe ga rekrutirajo nebesni skrbniki zakonov iz Urada za pokojnike R.I.P.D.

Dodelijo ga izkušenemu revolverašu Royu (Jeff Bridges), ki nad novim policijskim partnerjem ni preveč navdušen, toda kljub nesoglasjem kmalu odkrijeta grozljivo zaroto, ki bi lahko omogočila ponovni prihod mrtvih duš nazaj na Zemljo.

Med divjimi pregoni in vratolomnimi spopadi z zlobnimi spaki se morata Nick in Roy naučiti sodelovati in zaupati drug drugemu, če želita človeštvo rešiti pred uničenjem.

Premiera: v torek, 13. junija, ob 17.25 na kanalu HBO 2.

Upor klobasic (Sausage Party)

Upor klobasic | Foto:

Nesramna, nazorno neposredna in politično nekorektna animirana zgodba za odrasle spremlja uporniško klobasico, ki povede skupino prodajnih artiklov na pot resnice o njihovem obstoju in smislu.

Po tem, ko po naključju padejo iz nakupovalnega vozička, se naš junak in njegovi somišljeniki odpravijo na nevarno potovanje skozi supermarket, da bi se vrnili na prodajne police še pred praznično razprodajo 4. julija.

Premiera: v nedeljo, 4. junija, ob 20. uri na kanalu Cinemax.

Morilec na vozičku (Tiszta szivvel/Kills On Wheels)

Junijske premiere na HBO | Foto:

Dvajsetletni invalid Zoli, njegov telesno omejeni prijatelj in nekdanji gasilec na invalidskem vozičku združijo moči ter sklenejo mafiji ponuditi svoje storitve najetih morilcev po naročilu, nato pa spoznajo, da je ta posel veliko manj romantičen od njihovih predstav.

Duhovita akcijska komedija madžarskega režiserja Attile Tilla spretno meša resničnost in domišljijo ter ponuja duhovit in pretanjen značajski prerez likov, ki živijo na robu družbe in si želijo vsega tistega, kar je za telesno zdrave ljudi samoumevno.

Premiera: v nedeljo, 25. junija, ob 20. uri na kanalu Cinemax.

Učitelj violine (Tudo Que Aprendemos Juntos/The Violin Teacher)

Junijske premiere na HBO | Foto:

Film spremlja nadarjenega violinista Laerta. Ker ga ne sprejmejo v filharmonični orkester São Paula, je glasbenik prisiljen zasebno poučevati igranje violine v javni šoli v Heliopolisu, največji brazilski faveli.

Laertova pot je polna težav in preprek, vendar navdihujoča moč glasbe ter prijateljstvo med njim in njegovimi učenci odpreta vrata v nov, boljši svet. Pripoved je navdihnila resnična zgodba.

Premiera: v soboto, 3. junija, ob 20.30 na kanalu Cinemax 2.

Prihodnost (L'avenir/Things to Come)

Junijske premiere na HBO | Foto:

Natalie (Isabelle Huppert) je profesorica filozofije na pariški univerzi. Do svojega poklica čuti globoko strast in učiteljsko poslanstvo. Poročena mati dveh otrok svoj čas preživlja v družini, med nekdanjimi študenti in v družbi svoje ekscentrične matere, vse to jo osebno in intelektualno prijetno izpolnjuje.

Potem pa njen mož nepričakovano oznani, da jo zapušča zaradi druge ženske, in njeno dotlej urejeno življenje se spremeni v zmedo. Ker je nenadoma soočena s strašljivo svobodo in osebno prostostjo, mora na novo odkriti samo sebe in se naučiti živeti drugačno življenje.

Premiera: v sredo, 7. junija, ob 20.30 na kanalu Cinemax 2.

Vse vsebine bodo dostopne tudi prek storitev videa na zahtevo – HBO On Demand in HBO GO.


Programska mesta na televiziji Telekoma Slovenije

PROGRAM: PROGRAMSKO MESTO:
HBO/HBO HD 6 in 201/202
HBO 2/HBO 2 HD 204/205
HBO 3/HBO 3 HD 206/207
HBO On Demand 203
HBO GO 240
Cinemax/Cinemax HD 208/234
Cinemax 2/Cinemax 2 HD 209/235

Opomba: Vsi kanali v programski opciji HBO omogočajo storitev 7-dnevnega ogleda nazaj.


Ne spreglejte