Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
22. 9. 2020,
16.47

Osveženo pred

3 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,70

3

Franko Bajc gin vplivneži

Natisni članek

Torek, 22. 9. 2020, 16.47

3 leta, 10 mesecev

Trendi

Bi poskusili gin tega postavnega Slovenca?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,70

3

Franko Bajc | Foto Instagram

Foto: Instagram

Eden najpostavnejših Slovencev in priljubljeni zmagovalec resničnostnega šova Franko Bajc je imel med karanteno precej časa, ki ga je porabil nadvse koristno.

Podjetni vplivnež Franko Bajc se je podal v podjetniške vode in se domislil novega projekta, ki bo kaj kmalu ugledal luč sveta. "Pridelal sem svoj gin tonik. Čeprav kot človek, ki ima rad zdravo življenje in šport, redkokdaj popijem alkoholno pijačo, sem mnenja, da mora ob teh izjemnih priložnostih biti ta pijača zares vrhunska. Odrasel sem na podeželju, pridelava vina in domačih stvari so mi blizu, in od tod tudi navdih za mojo prvo pijačo," je razkril navdušeni Franko. Sicer pa bo gin nekakšna mešanica okusov, kjer se bosta srečali Primorcu draga Vipavska dolina in Dalmacija.

Franko Bajc uživa v naravi in vsakodnevno skrbi za izklesano telo. | Foto: Instagram & Imdb Franko Bajc uživa v naravi in vsakodnevno skrbi za izklesano telo. Foto: Instagram & Imdb Franko se je v zadnjem času zavihtel tudi med precej uspešne vplivneže, saj ima na svojem profilu na Instagramu že skoraj 40 tisoč sledilcev. Med njimi je seveda največ deklet, ki so navdušena nad njegovimi fotografijami, kjer pogosto pokaže tudi svoje mišice in izklesano telo. "Kljub temu še nimam dekleta, saj tiste prave še nisem srečal," nam je zaupal Ajdovec.

Esad Babačić
Trendi Rožančeva nagrada Esadu Babačiću za zbirko esejev Veš, mašina, svoj dolg
Trendi Znane Slovenke burile domišljijo #video
manca špik
Trendi Tako je Manca Špik praznovala 40 let #video
Ne spreglejte