Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Torek,
11. 12. 2018,
14.28

Osveženo pred

5 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,07

9

Natisni članek

Prva liga Telekom Slovenije NK Olimpija NK Olimpija Zoran Barišić

Torek, 11. 12. 2018, 14.28

5 let, 4 mesece

Zoran Barišić za avstrijski časnik

Barišić spregovoril o tem, zakaj zapušča Olimpijo

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,07

9

Zoran Barišić | Foto Urban Urbanc/Sportida

Foto: Urban Urbanc/Sportida

Medtem ko slovenska javnost, zlasti pa navijači Olimpije, še vedno niso dočakali uradne potrditve odhoda Zorana Barišića s položaja trenerja ljubljanskega kluba, to naj bi po zadnjih informacijah dočakali v sredo dopoldan, je Dunajčan v pogovoru za avstrijski časnik Der Standard razblinil vse dvome. Priznal je, da s predsednikom Milanom Mandarićem ni našel skupnega jezika. 

Nogometni klub Olimpija še ni podal uradne izjave o tem, da je trenerski stolček po novem v Stožicah prazen. Na njem ne bo več sedel Zoran Barišić. Čeprav je na 15 tekmah z zeleno-belimi izgubil le enkrat, se je vodstvo branilcev državnega naslova, ki bodo prezimili z zaostankom devetih točk za Mariborom, odločilo, da bo v spomladanski del prvenstva vstopilo z novim trenerjem. Že petim v tej sezoni.

Zoran Barišić
Sportal Kocka je padla, Olimpija v torek brez trenerja!

Barišić pri tem ne bo sodeloval

Tako je predsednik Milan Mandarić, ki se v teh dneh nahaja v ZDA, čestital trenerju Zoranu Barišiću za zmago v Murski Soboti. | Foto: Tako je predsednik Milan Mandarić, ki se v teh dneh nahaja v ZDA, čestital trenerju Zoranu Barišiću za zmago v Murski Soboti. Avstrijski Der Standard je omenil razlog, zaradi katerega je počilo v sodelovanju med 80-letnim predsednikom Olimpije Milanom Mandarićem in dolgoletnim trenerjem dunajskega Rapida. Američan srbskih korenin je po mučnem porazu Olimpije v Kidričevem (2:6) napovedal, kako bo prevetril slačilnico. Barišić, ki je v soboto vodil zmaje do zmage v Novi Gorici (3:1), se je odločil, da se ne bo šel te igre.

''Pri tem ne bom sodeloval. Bilo mi je v zabavo, igrali smo napadalen nogomet, s katerim so bili navijači zadovoljni,'' je pojasnil 48-letni strateg in s tem dal vedeti, da je ljubljanski klub zanj že preteklost. Olimpija naj bi v bližnji prihodnosti, po zadnjih informacijah v sredo dopoldan, obelodanila veliko spremembo, po kateri bo tudi uradno jasno, da je avstrijski trener, čeprav je s slovenskim prvakom sklenil triletno sodelovanje, na vročem stolčku zdržal le tri mesece.

Sportal Kateri "jesenski zadetek" PLTS vas je najbolj navdušil? #video
Francesco Tahiraj
Sportal Slovo od leta 2018 ob albanskih notah #video
Zoran Barišić
Sportal O svoji prihodnosti je končno spregovoril tudi trener Olimpije
Ne spreglejte