Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
15. 11. 2022,
14.48

Osveženo pred

1 leto, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,28

5

Natisni članek

Portugalska Katar 2022 Premier League Manchester United Bruno Fernandes Erik Ten Hag Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo

Torek, 15. 11. 2022, 14.48

1 leto, 2 meseca

Bruno Fernandes

Jasno pokazal, kaj si misli o besedah Ronalda? #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,28

5

Intervju Cristiana Ronalda, v katerem je Portugalec dvignil ogromno prahu okoli dogajanja pri Manchester Unitedu, še naprej močno odmeva. Na vse skupaj se je že odzval tudi strateg rdečih vragov, ki naj bi po poročanju angleških medijev vodstvu kluba dejal, da Ronaldo ne bi smel nikoli več igrati za Manchester United. Kaj si misli o njegovem javnem pranju umazanega perila, pa je na zboru portugalske reprezentance pokazal tudi Ronaldov soigralec pri Manchester Unitedu Bruno Fernandes.

Cristiano Ronaldo
Sportal Cristiano Ronaldo šokiral javnost: Izdali so me

Nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo se je z odmevnimi izjavami postavil po robu angleškemu rekorderju Manchester Unitedu. V intervjuju je za TalkTV Piersu Morganu 37-letni Portugalec dejal, da se počuti izdanega. Čeprav bo intervju luč sveta v dveh delih ugledal šele v sredo in četrtek, pa je že zdaj dodobra razburkal nogometno javnost.

Ronaldo je med drugim v intervjuju javno povedal, da se počuti izdanega, da ne spoštuje stratega Manchester Uniteda Erika ten Haga, ker naj ta ne bi spoštoval njega. "Če me ti ne spoštuješ, nikoli ne boš imel mojega spoštovanja," je med drugim dejal Ronaldo.

Izjavil je tudi, da ga ManU ni podprl, ko je bila njegova hčerka julija hospitalizirana. Dejal je, da mu klub ni zaupal in da je klubu manjkalo empatije, ko se ni pravočasno pojavil na pripravah pred sezono. "Mislim, da bi morali navijači vedeti resnico," je dejal Ronaldo.

Erik ten Hag si Ronalda naj ne bi več želel v klubu. | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Erik ten Hag si Ronalda naj ne bi več želel v klubu. Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Kot poročajo tuji mediji, se je na vse skupaj zdaj tudi že odzval strateg Manchester Uniteda. Nizozemec naj bi že opravil pogovor z enim izmed lastnikov kluba Joelom Glazerjem, izvršilnim direktorjem Richardom Arnoldom in direktorjem kluba Johnom Murtoughom, s katerim naj bi razglabljali o Ronaldovih besedah.

Ten Hag, ki je zaradi Ronaldovega pogovora izpustil začetek družinskih počitnic, je prepričan, da si je Ronaldo tokrat privoščil preveč, da je pretirano kritiziral Manchester United in vse v klubu ter da ne bi smel več igrati za rdeče vrage in da nanj ne bo več računal. Ten Hag je sicer v tej sezoni že dvakrat "kaznoval" Portugalca, nazadnje ko je predčasno odvihral s tekme s Tottenhamom.

Drugih odzivov kluba zaenkrat še ni, v izjavah ostajajo previdni, zavedajo se, da bodo za 37-letnega Portugalca zaradi visoke plače, ki znaša približno 593.000 evrov na teden, težko našli kupca, a po zvezdnikovem javnem izbruhu razočaranja je videti, da v Unitedu nima več prihodnosti. Epilog vsega dogajanja bo tako verjetno znan šele po koncu svetovnega prvenstva v Katarju.

Kako bosta sodelovala v reprezentanci? | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Kako bosta sodelovala v reprezentanci? Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Fernandes z odzivom razburkal družbena omrežja

Ronaldo se sicer trenutno mudi na pripravah portugalske izbrane vrste, na družbenih omrežjih pa je že zaokrožil posnetek srečanja Ronalda in njegovega soigralca pri Manchester United in Portugalski Bruna Fernandesa, ki sta se srečala v garderobi portugalskih nogometašev.

Fernandes na posnetku zelo hladnokrvno pozdravi 37-letnega Ronalda, ki ob tem deluje začuden, medtem ko se je Fernandes hitro obrnil in odvihral stran od zmedenega nogometnega zvezdnika. Portugalci bodo sicer morali kaj hitro pozabiti na morebitna nesoglasja, saj jih čez dober teden dni čaka prva tekma na svetovnem prvenstvu, kjer bo Portugalska v skupini H nastopila skupaj z Gano, Urugvajem in Južno Korejo.

Na vse skupaj se je s komentarjem že odzval še en portugalski reprezentant Joao Mario, ki je vse skupaj označil za šalo. "To je bila šala med njima, ker je bil Bruno eden zadnjih, ki je prispel na reprezentančni zbor in Cristiano ga je vprašal, če je prišel s čolnom. To je bila njuna medsebojna interna šala, sta soigralca in tu ni nobene vroče krvi," je skušal strasti pomiriti Mario, vse skupaj pa je potrdil tudi The Athletic, ki poroča, da naj bi viri blizu Fernandesa razložili, da je bila vse skupaj šala na račun Brunovega (pre)poznega prihoda na reprezentančni zbor.

Preberite še:

Sportal Zakaj je sploh prišlo do eksplozivnega intervjuja s Cristianom Ronaldom? Kdo je povabil koga?
Manchester United Ten Hag Ronaldo
Sportal Kakšna kazen bo po šokantnem intervjuju doletela Cristiana Ronalda? #video
Ne spreglejte