Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
14. 11. 2022,
19.52

Osveženo pred

1 leto, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,02

1

Natisni članek

Piers Morgan Manchester United Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo

Ponedeljek, 14. 11. 2022, 19.52

1 leto, 5 mesecev

Hude obtožbe: Niso mi verjeli, da ima hči zdravstvene težave

Kakšna kazen bo po šokantnem intervjuju doletela Cristiana Ronalda? #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,02

1

Manchester United Ten Hag Ronaldo | Je Cristiano Ronaldo z eksplozivnim intervjujem požgal vse mostove z Manchester Unitedom?  | Foto Guliver Image

Je Cristiano Ronaldo z eksplozivnim intervjujem požgal vse mostove z Manchester Unitedom?

Foto: Guliver Image

Potem ko je portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo v pogovoru s Piersom Morganom za TalkTV razkril svojo plat zgodbe o dogajanju in odnosih znotraj ekipe Manchester United, so se zdaj oglasili tudi v ekipi rdečih vragov. Zgodba Ronalda je zanje bolj ali manj končana, Portugalca pa zagotovo čaka kazen. 

Cristiano Ronaldo
Sportal Cristiano Ronaldo šokiral javnost: Izdali so me

Potem ko je Cristiano Ronaldo v eksplozivnem intervjuju s Piersom Morganom izjavil, da se počuti izdanega, da ne spoštuje trenerja Erika ten Haga in da je prisiljen zapustiti Old Trafford, so se oglasili tudi njegovi delodajalci. V sporočilu za javnost so zapisali, da bodo odgovor podali po tem, "ko bodo ugotovljena vsa dejstva".

"Osredotočeni smo na priprave na drugo polovico sezone in nadaljevanje zagona, prepričanja in povezanosti, ki se gradi med igralci, menedžerji, osebjem in navijači," so zapisali pri Manchester Unitedu.

Najprej denarna kazen

Po poročanju britanskega Mirrorja bo Ronalda doletela najmanj denarna kazen. Klub naj bi 37-letnega Portugalca kaznoval z najmanj dvotedensko plačo, kar bi ga stalo več kot milijon funtov, najverjetneje pa se zgodba ne bo ustavila samo pri denarju.

Kot poroča britanski The Telegraph, se bo menedžer kluba Erik ten Hag v kratkem srečal z izvršnim direktorjem kluba Manchester Uniteda Richardom Arnoldom, športnim direktorjem Johnom Murtoughom in podpredsednikom oz. solastnikom kluba Joelom Glazerjem, s katerimi naj bi se pogovorili o prihodnosti Ronalda. Po poročanju angleških medijev naj bi bil Erik ten Hag naklonjen ideji, da se od Ronalda v zimskem prestopnem roku poslovijo.

Manchester United Cristiano Ronaldo | Foto: Reuters Foto: Reuters

Avgusta je obljubil in obljubo zdaj izpolnil

Ronaldo, ki velja za enega najboljših igralcev v nogometni zgodovini, je že avgusta obljubil, da bo razkril svojo plat zgodbe o dogajanju znotraj moštva Manchester United, in zdaj to tudi storil.

Prvi posnetki iz njegovega televizijskega intervjuja z voditeljem Piersom Morganom za TalkTV so bili predvajani v nedeljo zvečer, celoten intervju pa bo prikazan v dveh večerih, in sicer v sredo in četrtek. Že prvi del je šokiral nogometno javnost in močno odmeva v športnih krogih.

Intervju z Ronaldom Piers Morgan javnosti servira po delih. Popoldne je objavil še del pogovora, v katerem Ronaldo govori o izjemno težkem obdobju za njegovo družino. Ko mu je pri rojstvu umrl sin, hčerka pa je imela resne zdravstvene težave. Ronaldo je potožil, da v klubu niso povsem verjeli, da gre za resno situacijo, zaradi katere je izpustil priprave na sezono. Več si lahko ogledate v spodnjem videu. 

Ronaldo: Želim najboljše za Manchester United

Ronaldo je v intervjuju med drugim izjavil, da se v klubu Manchester United vse od leta 2009, ko je odšel, ni spremenilo prav nič.

Cristiano Ronaldo | Foto: Reuters Foto: Reuters

"Odkar je Sir Alex (Ferguson, op. a.) odšel, v klubu ni bilo nobenega razvoja, nobenega napredka. To velja celo za bazene, jacuzziji, prostore za trening, celo kuhinje. Tu se je čas ustavil v vseh pogledih, kar me je zelo presenetilo. Navijači bi morali vedeti, da želim najboljše za Manchester United, zato sem spet tukaj. Po mojem mnenju bi moral takšen klub zmagovati in biti na vrhu, a iz nekega razloga ne, in City, Liverpool in Arsenal zmagujejo proti nam. Tudi Sir Alex to vidi in ve," je še dejal Ronaldo, ki bo odzive na odmeven intervju podoživljal v Katarju, kjer se bo s Portugalsko pripravljal na svetovno prvenstvo. 

Preberite še:

Alejandro Garnacho Manchester United
Sportal Najstnik v zadnji minuti rešil Man United, Arsenal izkoristil velik spodrsljaj prvakov
Cristiano Ronaldo
Sportal Odmevna drama, v katero je bil vpleten Ronaldo
Manchester City - Chelsea
Sportal Man Utd se je maščeval Aston Villi, Ronalda ni bilo niti na klopi
Ne spreglejte