Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
27. 9. 2023,
23.18

Osveženo pred

7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,11

Natisni članek

Chelsea Arsenal Liverpool Newcastle United Manchester City Manchester United angleški ligaški pokal

Sreda, 27. 9. 2023, 23.18

7 mesecev

Angleški ligaški pokal, 3. krog

Newcastle izločil Manchester City, Liverpool napredoval po preobratu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,11
Joelinton, Newcastle | Newcastle je izločil Manchester City, Joelinton (na sliki) je bil podajalec pri edinem golu na tekmi, ki ga je dosegel Šved Alexander Isak. | Foto Reuters

Newcastle je izločil Manchester City, Joelinton (na sliki) je bil podajalec pri edinem golu na tekmi, ki ga je dosegel Šved Alexander Isak.

Foto: Reuters

Med tednom so zelenice na Otoku rezervirane za tekme tretjega kroga angleškega ligaškega pokala. Branilec naslova Manchester United je v torek s 3:0 odpravil Crystal Palace, preostali najboljši angleški klubi pa so bili na delu v sredo. Zelo zanimivo je bilo na St. James Parku, kjer je pri Newcastlu gostoval Manchester City. Srake, ki so v zadnji tekmi v angleškem prvenstvu nasule Sheffield Unitedu v gosteh kar osem zadetkov, so aktualne angleške prvake premagale z 1:0. Trener Cityja Pep Guardiola tokrat svojemu prvemu zvezdniku Erlingu Haalandu ni namenil igralnih minut. Chelsea je bil z 1:0 boljši od Brightona, Arsenal z enakim izidom od Brentforda, Leicester City pa je povedel na gostovanju v Liverpoolu, a so rdeči v drugem polčasu pripravili preobrat in se veselili zmage s 3:1.

Arsenal - Tottenham
Sportal Odličen derbi v Londonu, Chelseaju spodrsnilo, Liverpool diha za vrat Cityju

Leicester City je dosegel prvi zadetek na Anfieldu. Lisice je v Liverpoolu popeljal v vodstvo Kasey McAteer. | Foto: Reuters Leicester City je dosegel prvi zadetek na Anfieldu. Lisice je v Liverpoolu popeljal v vodstvo Kasey McAteer. Foto: Reuters

Nogometaši Manchester Uniteda so na Old Traffordu opravili s Crystal Palacom, ki za razliko od rdečih vragov ni še nikoli osvojil angleškega ligaškega pokala. Trener rdečih vragov Erik ten Hag je spočil Marcusa Rashforda in Bruna Fernandesa, kljub temu pa United ni imel pretiranih težav s tekmecem. Za vodstvo je v 21. minuti zadel Alejandro Garnacho, šest minut kasneje je na 2:0 povišal Casemiro, končni izid pa je v 55. minuti postavil Anthony Martial.

Angleški ligaški pokal, 3. krog:

Torek, 26. september:

Sreda, 27. september:

Benjamin Šeško
Sportal Šeško ima tega počasi že dovolj
Ne spreglejte