SiolNET. Sportal Naj planinska koča
5,72

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Sara Goltes v hribih

Nesramežljiv pozdrav soncu mlade slovenske športnice

5,72

termometer

Ko se je večina dopustnikov zgrnila proti morju, je mlado, 19-letno slovensko deskarko na snegu Saro Goltes odneslo v hribe, kjer pa je ravno tako kot številne dopustnice na plažah odvrgla odvečne kose oblačil in seveda navdušila internet. "Svoboda ni nič drugega kot priložnost za izboljšanje," je pripisala. 

Naj planinska koča 2020 Sportal Naj koča 2020: Glasovanje je zaključeno

Sončne žarke je seveda mogoče izkoristiti tudi v gorah, velja pa poudariti, da se je pred njimi potrebno zaščititi tudi kilometer ali dva nad morjem.

Čeprav je za Saro Goltes glavni letni čas zima, njen medij pa sneg, na katerem si želi priboriti tudi vozovnico za olimpijske igre, ki jih bo čez dve leti gostil Peking, zna uživati tudi v poletju, kot priča njen profil na Instagramu.

Preberite še:

Krn Sportal Na vrhu te slovenske gore vas čaka nepozabna nagrada #video Frischaufov dom na Okrešlju Sportal Preveč planinskih koč je že zgorelo, to bi lahko rešilo težavo #video Matjaž Šerkezi orientacija Sportal Kako ukrepati, ko se izgubimo - samo brez panike, prosim #video Pogačnikov dom na Kriških podih (2050 m) Sportal Kriški podi – pravljična lokacija z božanskim razgledom #video Kocbekov dom na Korošici Sportal Na Korošici ni več samo pogorišče #video Trupejevo poldne Sportal Iščete idejo za fotogenično turo? Trupejevo poldne vam bo pisano na kožo. #foto dolina Vrata Sportal To je naj planinska pot 2020

 

 

delitve: 10
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin