SiolNET. Sportal Naj planinska koča
2,95

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Naj planinska koča 2020

Naj koča 2020: Glasovanje je zaključeno

2,95

termometer

Naj planinska koča 2020

Glasovanje za Naj planinsko kočo 2020 je zaključeno. Rezultati bodo objavljeni kmalu. Vsem, ki ste oddali glas za svojo najljubšo planinsko kočo, se iskreno zahvaljujemo.

 

Rdeča nit letošnje akcije Naj planinska koča 2020 bo odkrivanje manj znanih planinskih poti in planinskih postojank, kar bo v sezoni, ki jo bodo številni Slovenci preživeli v svoji domovini, najbrž zelo dobrodošla informacija. Pri tem bomo z veseljem prisluhnili tudi vašim predlogom.

hribi gore pohodništvo Julijske Alpe Triglav Foto: Jošt Gantar (www.slovenia.info)

Letos lahko izbirate med 156 planinskimi kočami, od tega jih je 28 v visokogorju. Kot narekujejo pravila izbora, bosta lanski zmagovalki izbora (Zasavska koča na Prehodavcih in Dom na Kofcah) letos "počivali".

Glasovanje poteka v dveh krogih.  

Prvi krog glasovanja bo potekal od 1. 6. do 27. 7. 2020.

Sledil bo drugi krog glasovanja, ki bo potekal med 28. 7. in 3. 9. 2020.

Vanj bo uvrščenih deset finalistk iz prvega kroga, ki bodo prejele največ glasov, pet koč iz kategorije naj planinska koča in pet koč iz kategorije naj visokogorska planinska koča.

Zmagali bosta koči, ki bosta v svoji kategoriji dobili največ vaših glasov in ki bosta po mnenju strokovne komisije, ta je novost v našem izboru, izpolnjevali vse ustrezne kriterije.

Nagradni sklad Naj planinska koča 2020 Sportal Glasujte za naj planinsko kočo in se potegujte za nahrbtnik Thule

 

Vsi, ki boste glasovali, boste uvrščeni v nagradno žrebanje, v katerem bomo vsak teden podarili osem praktičnih planinskih nagrad. Ob koncu žrebanja bomo izmed vseh sodelujočih izžrebali nagrajenca, ki bo prejel glavno nagrado, nahrbtnik Thule, ki ga prispeva Thule store, Celovška 280, Ljubljana.

Lani ste v izboru za naj planinsko kočo največ glasov namenili Zasavski koči na Prehodavcih (na fotografiji zgoraj) in Domu na Kofcah. Lani ste v izboru za naj planinsko kočo največ glasov namenili Zasavski koči na Prehodavcih (na fotografiji zgoraj) in Domu na Kofcah.

Lani sta v izboru Naj planinska koča slavila Zasavska koča na Prehodavcih (v kategoriji visokogorskih koč) in Dom na Kofcah, v prvem izboru leta 2015 pa ste največ glasov namenili Planinskemu domu na Kumu.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 257
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin