Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Jaka Lopatič

Ponedeljek,
24. 9. 2018,
17.21

Osveženo pred

5 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,58

Natisni članek

Goran Dragić Goran Dragić Miami Heat

Ponedeljek, 24. 9. 2018, 17.21

5 let, 7 mesecev

Dragić poudaril, katera je bila ena izmed najbolj pametnih odločitev

Jaka Lopatič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,58
Luka Dončić in Goran Dragić | Goran Dragić se je poleti dobro regeneriral in poudarja, da je poln energije. | Foto Vid Ponikvar

Goran Dragić se je poleti dobro regeneriral in poudarja, da je poln energije.

Foto: Vid Ponikvar

Kapetan zlate slovenske košarkarske reprezentance Goran Dragić se temeljito pripravlja na novo sezono, za katero pravi, da bo zanj boljša kot pretekla. Dotaknil se je tudi reprezentance in dejstva, da mu je letošnje prosto poletje koristilo, zato poln energije in nabrušen pričakuje nov začetek.

Nova sezona lige NBA se nezadržno približuje, klubi pa na svojih medijskih dnevih predstavljajo košarkarje, s katerimi bodo nastopili.

Pri Miami Heat veliko pričakujejo od slovenskega košarkarja Gorana Dragića. Ker v poletnem obdobju ni imel tekem, je že nekoliko nestrpen pred novo sezono in se veseli tekem v dresu Miami Heat.

Čeprav so ga številni želeli videti nastopati v dresu reprezentance tudi v prihodnje, se je od nje poslovil na Olimpu. Lani, ko je Slovenijo popeljal do zgodovinske zlate medalje na evropskem prvenstvu, na katerem je bil izbran tudi za najkoristnejšega košarkarja prvenstva (MVP), ob Luki Dončiću pa je bil uvrščen še v idealno peterko prvenstva. Izbrani vrsti je dal veliko in mesto prepustil mlajšim, kar je dejal že ob prihodu na lansko reprezentančno akcijo.

Goran Dragić s pokalom
Sportal Sprovocirani Dragić o (ne)hvaležnosti in svojih milijonih

Poln energije

Verjame, da bo v novi sezoni lahko še boljši kot v pretekli. | Foto: Getty Images Verjame, da bo v novi sezoni lahko še boljši kot v pretekli. Foto: Getty Images Ker letos poleti ni imel polno zasedenega urnika, si je njegovo telo dodobra spočilo. "Počutim se izvrstno. Mislim, da je bila ena od najbolj pametnih odločitev, da sem se poslovil od reprezentance, saj se pred začetkom sezone počutim energijsko napolnjen in nabrušen. Ob koncu sezon se nekako vedno zaletim v zid, vendar imam občutek, da bo letos zgodba drugačna," je dejal Gogi.

Čeprav je bil psihično ob začetku pretekle sezone izmučen, pa se je nato kmalu dvignil in premierno v karieri zaigral na prestižni All-Star tekmi, potem ko je zaradi poškodbe dobil mesto namesto krilnega košarkarja Cleveland Cavaliers Kevina Lovea.

Morda pa bo Gogi dočakal sezono v družbi novega igralca. Jimmy Butler je namreč izrazil željo, da bi zapustil Minnesoto Timberwolves, prav pri Miami Heat naj bi se zanj najbolj zagreli.

Anthony Randolph
Sportal Randolph: Slovenija, hvala za vse in srečno!
Goran Dragić in Gašper Vidmar
Sportal Kapetan slovenske reprezentance v romantičnih Benetkah

 

Ne spreglejte