Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
17. 2. 2024,
22.15

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,25

Natisni članek

Nikola Jokić Indianapolis All Star Dereck Lively II Luka Dončić Luka Dončić

Sobota, 17. 2. 2024, 22.15

2 meseca, 1 teden

Pestro dogajanje v Indianapolisu

Šaljivec Jokić tako šokiral Dončića, da je izustil nespodobno psovko

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,25
Luka Dončić | Luka Dončić je danes v Indianapolisu med novinarsko konferenco doživel neljubo presenečenje. | Foto Guliverimage

Luka Dončić je danes v Indianapolisu med novinarsko konferenco doživel neljubo presenečenje.

Foto: Guliverimage

Košarkarska smetana lige NBA je zbrana v Indianapolisu. Dogajanje pred zvezdniško tekmo All-Star je zelo sproščeno. Luki Dončiću jo je tako v šali zagodel srbski prijatelj Nikola Jokić. Po vratu ga je polil s hladno vodo, 24-letnemu Slovencu pa je v šoku ušla nespodobna, neljubemu presenečenju primerna opazka, ki je Američani (na srečo) niso razumeli. To pa še zdaleč ni edini viralen posnetek z dogajanje v Indianapolisu, na katerem je v osrednji vlogi Dončić. Ljubljančan je poskrbel za novo čarovnijo, uspel mu je neverjeten koš, ki ga je vnaprej napovedal soigralcu Derecku Livelyju II! To pa še zdaleč ni vse ...

Victor Wembanyama
Sportal Wembanyama praznih rok na uvodu vikenda zvezd #video

Zvezdniški dogodek, ki slovi po spektakularnih potezah in atraktivnih, že skoraj ekshibicijskih košev, je v Indianapolis privabil najboljše, kar premore lige NBA. Med najbolj priljubljenimi udeleženci tekmovanja je zagotovo Luka Dončić. Trenutno prvi strelec lige NBA in vlečni konj Dallasa, s katerim je nanizal šest zmag, bo na zvezdniškem srečanju All-Star nastopil že petič. In to še pred 25. rojstnim dnevom, ki ga bo proslavljal konec meseca!

Polna mladostne energije in dobre volje

Luka Dončić in Nikola Jokić bosta čez pol leta tudi udeleženca na poslovilni košarkarski tekmi Gorana Dragića v Stožicah. | Foto: Guliverimage Luka Dončić in Nikola Jokić bosta čez pol leta tudi udeleženca na poslovilni košarkarski tekmi Gorana Dragića v Stožicah. Foto: Guliverimage Dončić bo tako v noči na ponedeljek branil barve zahodne konference in skušal premagati tekmece z vzhoda. Njegov soigralec bo tudi Nikola Jokić, s katerim ga veže veliko prijateljstvo, a tudi rivalstvo, vsaj kar se tiče prestižnega priznanja za MVP igralca rednega dela sezone, ki ga je srbski as prejel že dvakrat, v tej sezoni, v kateri nastopa LD77 v življenjski formi, pa jih ni malo, ki so prepričani, da bi se lahko v boj za lovoriko vmešal tudi Slovenec.

Kakorkoli že, Jokić in Dončić sta usklajen tandem, poln mladostne energije in šal. Na All-star druženjih sta vedno dobre volje, pogosto se tudi zbadata in pri tem zabavata. Tako je bilo tudi v soboto, ko se je Dončić družil s predstavniki sedme sile, nato pa se mu je na prizorišču pridružil Jokić in ga na skrival polil s hladno vodo. Zvezdnik Dallasa je bil tako šokiran, da je izustil nespodobno, neljubemu presenečenju primerno opazko, ki je Američani (na srečo) niso razumeli.

Kako je Jokić polil z vodo Dončića:

Nove čarovnije Luke Magica, gledalci navdušeni

V Indianapolisu so sicer na vikendu, namenjenemu zvezdnikom, na uvodnem petkovem večeru prevladovali mlajši igralci. V ekipi najboljših novincev je nastopil tudi mladi center Dallasa Dereck Lively II. Ko se je družil z Dončićem, mu je slovenski reprezentant napovedal, kako bo iz velike oddaljenosti, nahajal se je izven igrišča, zadel koš tako, da se bo žoga pred odbila od tal. In res.

Nepredvidljivi, a vedno igrivi in atraktivni Luka Magic je poskrbel za novo čarovnijo. Žogo je spravil skozi obroč natanko tako, kot je napovedal, s tem pa navdušil mladega soigralca in poskrbel, da je njegova poteza hitro zaokrožila po spletu. V drugo je želel zadevo ponoviti, a se mu je takrat poizkus izjalovil.

Je pa dvakrat zapored zadel koš z roba igrišča in navdušil občinstvo, ki je spremljalo trening največjih zvezdnikov lige NBA. Dončić je v druščini Jokića metal na koš z velike razdalje, pri tem pa žogo vrgel proti obroču z velikanskim lokom. Bil je izjemno natančen, virtuoznost Luke Magica je znova zasijala v najlepši luči.  

Daniel Gafford
Sportal "Zver", ki je navdušila tudi Dončića
Luka Dončić
Sportal Fantastična Dončić in Irving dala vetra San Antoniu #video
Ne spreglejte