SiolNET. Planet TV Znani prvič za volanom
1,68

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Znani prvič za volanom

To je hitrost, pri kateri je pevka začela vreščati od strahu #video

1,68

termometer

Planet TV

V oddaji Znani prvič za volanom nove tri kandidatke čaka nov izziv. Prvič bodo zapeljale v promet in za vse tri bo to precej zahtevna preizkušnja, v kateri ne bo manjkalo niti glasnega vreščanja.

Pevka in režiserka Kukla Kesherović je – že preden je pristopila k opravljanju vozniškega izpita – priznala, da se vožnje avtomobila boji in da je to eden izmed največjih strahov v njenem življenju. Že varni poligon ji je predstavljal velik izziv, ko se je znašla med ostalimi udeleženci v prometu, pa se ji je zdelo, da je vse še huje.

Znani prvič za volanom Planet TV Prve vozniške izkušnje bodo pred kamero pridobivale Kukla, Lea in Yulia

Prvič je na pobudo učitelja vožnje Jureta tudi prebila magično hitrostno mejo 40 km/h. Ob tem je spuščala precej glasne zvoke, za katere inštruktor upa, da jih bo v bodoče malo manj. Kuklin prijatelj, ki je sedel na zadnjih sedežih avtomobila, je njeno vožnjo ocenil kot precej dinamično, zaradi česar je na trenutke mislil, da bo celo bruhal. Ampak resnici na ljubo, to je bila za pevko šele druga ura za volanom avtomobila.

Kako je Kuklo pri 40 km/h zgrabila panika, si poglejte v zabavnem spodnjem videoposnetku:

Planet TV

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Zapleši v ljubezen Planet TV Jurij in Jagoda Batagelj: Pri plesu se ne da lagati #intervju   Planet TV Planet TV Argentinec v Sloveniji: Že prvi dan v Sloveniji je bila "veselica"

 

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 6
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin