SiolNET. Planet TV Zapleši v ljubezen
1,64

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Zapleši v ljubezen

Simpatični par ostaja v samo prijateljskih odnosih #video

1,64

termometer

Planet TV

V oddaji Zapleši v ljubezen, ki jo lahko spremljate vsak četrtek ob 21. uri na Planet TV, smo spoznali tudi simpatično tetovatorko Saro in "happy raperja" Davida. Čeprav je marsikateri gledalec upal, da bo med njima preskočila iskrica, pa sta nam oba potrdila, da ostajata v samo prijateljskih odnosih.

Zapleši v ljubezen Planet TV Nagradna igra Zapleši v ljubezen

S sproščenim plesnim nastopom v oddaji sta oba kandidata navdušila. "Z nastopom v oddaji sem bil več kot zadovoljen, saj sem lahko razprl svoja krila in poletel v svet čudovitih gibov. Koreografija mi je bila res pisana na kožo. Tako igriva in zabavna je bila. Ko sem v plesni točki lahko tudi izražal svoje gibe, sem zares 'padel' v melodijo, ki me je za tem potegnila k moji soplesalki, tako da sva tudi skupaj lepo in sproščeno odplesala," je svoj ples komentiral David. Tudi Sara nam je priznala, da je šlo bolje, kot je na začetku pričakovala.

Planet TV Planet TV Tekmovalec šokiral voditelja in zaplaval v ledeno mrzli reki #video

"Moj soplesalec je name naredil zelo dober vtis s svojo pozitivnostjo in plesom," je misli o soplesalcu na kratko strnila Škofjeločanka, medtem ko je bil David bolj pesniški: "Moja soplesalka mi je pustila občutek nežnega pogleda, v katerem se je skrival kanček strahu in nerodnih rdečih ličkov. Njeni gibi so bili preprosti in ne toliko razigrani, kot sem pričakoval. Je pa vseeno bilo zabavno plesati z njo."

Ples Sare in Davida:

Kaj se je med njima dogajalo po koncu snemanja?

"Po koncu snemanja oddaje je bil klepet z mojo soplesalko in njeno družbo v bližnjem lokalu zelo zabaven. Lahko sem predstavil svoj 'happy rap' in celo v živo nekaj odrepal v zadovoljstvo vseh prisotnih. Njene življenjske dogodivščine, o katerih mi je pripovedovala, so mi bile zanimive, niso pa me pritegnile k poglabljanju odnosa z njo," nam je zaupal David.

Zapleši v ljubezen Planet TV Simpatična tetovatorka bo poskusila zaplesati v ljubezen #intervju

Tudi Sara je povedala, da med njima ljubezenska iskrica ni preskočila: "S soplesalcem sva ostala v stikih, vendar bolj na prijateljski ravni."

Naslednja oddaja Zapleši v ljubezen, v kateri bomo spet spoznali nove štiri kandidate, ki bodo prek plesnega zmenka na slepo poskušali prižgati iskrico ljubezni, bo na sporedu že ta četrtek ob 21. uri na Planetu.

Zapleši v ljubezen

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Zapleši v ljubezen Planet TV Plesalca o nenavadni plesni izkušnji: Na tekmi sva se na smrt sprla #video Zapleši v ljubezen Planet TV Slovenka, ki pri 54 letih dela kot uspešen fotomodel #intervju Planet TV Planet TV Tanja Žagar: Želim si povečati družino #intervju

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin