SiolNET. Planet TV Zapleši v ljubezen
1,79

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Zapleši v ljubezen

Fotomodel, ki bo ljubezen iskal v zmenkarski oddaji #intervju

1,79

termometer

Planet TV
Foto: Instagram

V nocojšnji oddaji Zapleši v ljubezen, v kateri poskušajo kandidati prek plesnega zmenka na slepo prižgati iskrico ljubezni, bomo spoznali tudi 29-letno vedno nasmejano Marino. Marina je vizažistka in umetnica iz Ukrajine, ki v Sloveniji živi že sedem let. K nam jo je pripeljala ljubezen. Trenutno dela kot model, v prostem času pa rada slika, imela je tudi že več slikarskih razstav.

Zapleši v ljubezen Planet TV Plesalca Jagoda in Jurij Batagelj prvič v voditeljski vlogi

Ste že bili kdaj na zmenku na slepo?

Na zmenku na slepo še nisem bila nikoli, zato ne vem, kaj sploh lahko pričakujem. Se pa že veselim.

Kakšne so vaše izkušnje s plesom?

Lahko rečem, da imam s plesom kar nekaj izkušenj. Pred leti sem hodila na treninge trebušnega plesa in plesa ob drogu, nekaj časa pa sem obiskovala tudi tečaj salse. Najraje pa zaplešem kar doma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marina Dereviankina (@mariderevi) on

Kakšen je za vas popoln moški?

Moj idealni moški je eleganten džentelmen, ki je karizmatičen, komunikativen in pogumen. Mora biti tudi ambiciozen in imeti jasno zastavljene cilje za prihodnost. Fizično pa so mi všeč visoki moški, s športno postavo in modrimi očmi.

Kaj vas pri partnerju lahko zmoti?

Moški mora biti sposoben razumeti žensko. Tisti, ki ne more razumeti, kaj ženska želi, ji načeloma ne more ničesar dati, niti na fizični niti na duhovni ravni. Sicer pa me mora moški tudi fizično privlačiti. Če tega ni, potem ne verjamem, da se iz tega lahko kaj razvije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marina Dereviankina (@d.mari.art) on

Kakšne so vaše dozdajšnje ljubezenske izkušnje?

Šest let sem bila v resni zvezi, ampak sva s partnerjem zaradi različnih pogledov na skupno prihodnost raje šla vsak svojo pot.

Ali dopuščate možnost, da se boste zaljubili v oddaji? 

V oddajo Zapleši v ljubezen sem se prijavila predvsem zaradi zanimive izkušnje. Zanima me, kako je na zmenku na slepo zaplesati s popolnim neznancem. Ne pričakujem, da bom v oddaji našla ljubezen, čeprav priznam, da tudi o tem razmišljam. Bomo videli, kaj bo.

Kakšen ples bo v oddaji s soplesalcem odplesala Marina in ali bo že prvi dotik prižgal med njima tudi iskrico ljubezni, si poglejte nocoj ob 21. uri v oddaji Zapleši v ljubezen na Planetu.

Zapleši v ljubezen

Zapleši v ljubezen Planet TV Jurij in Jagoda Batagelj: Pri plesu se ne da lagati #intervju Zapleši v ljubezen Planet TV Hrvaška TV-voditeljica po ljubezen v slovenski šov #foto Zapleši v ljubezen Planet TV Že na prvem zmenku ga je povabila na golo kopanje #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 14
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin