SiolNET. Planet TV Vražje dame
0,11

termometer

  • Messenger
  • Messenger

To je bil razlog, da vražja dama ni mogla zadržati solz #foto

0,11

termometer

V šovu The Real Housewives Slovenija: Vražje dame so tokrat udeleženke obiskale strelišče. Občutja glede orožja in streljanja so bila deljena, najbolj hudo pa je bilo ob tem Carmen Osovnikar, ki na strelišču ni mogla zadržati solz.

V peti epizodi šova The Real Housewives Slovenija: Vražje dame smo lahko spremljali strelski obračun med Ljubljančankami in Štajerkami. Najslabše se je z izzivom streljanja spoprijela Carmen Osovnikar. Na strelišču se je tresla, tudi spodbudne besede inštruktorja, da se ji nič ne more zgoditi, je niso potolažile. "Meni je bilo grozno držati pištolo v roki in z njo streljati, ker imam velik odpor do orožja. Z njim lahko namreč ubiješ človeka," je pojasnila.

Prvi strel je Carmen Osovnikar vzel sapo. Prvi strel je Carmen Osovnikar vzel sapo.

Prvi strel je opravila z odliko, vseeno pa na koncu priznala, da je streljanje obudilo njeno preteklost. Naročili so ji namreč, naj si zamisli nekaj, kar bo predstavljalo njeno tarčo.

Carmen Osovnikar je za tarčo izbrala svojo preteklost. Carmen Osovnikar je za tarčo izbrala svojo preteklost.

Bila je nervozna, tresle so se ji roke, podoživela je svojo preteklost in vse neprijetne stvari, ki so se ji zgodile. "Preteklosti se ne želim spominjati. Želim misliti samo na lepe stvari," je priznala vražja dama. Ni pa želela povedati, kaj skriva njena preteklost.

V solzah je priznala, da je bilo v preteklosti preveč slabih stvari, ki jih je naredila ena oseba, ni pa razkrila, kdo.

Šov The Real Housewives Slovenija: Vražje dame lahko na Planetu spremljate vsako soboto ob 21. uri.
Vražje dame, nogomet Planet TV Tako so se vražje dame odrezale v "namiznem" nogometu #foto Vražje dame na strelišču Planet TV Vražje dame stopile v čevlje Bondovih deklet Vražje dame Planet TV Tako je vražja dama poimenovala svoje oprsje Vražje dame Planet TV To je vražja dama, ki si za oboževalce vzame čas #video
Več o dogajanju je na voljo tudi na Instagramu, na YouYubu in na strani Planeta na Facebooku, zamujene dele pa najdete na Planeteki, novi spletni platformi za ogled vsebin na zahtevo.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin