Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
3. 11. 2021,
10.08

Osveženo pred

2 leti, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Natisni članek

Carmen Osovnikar Nika Čukur Pika Zrim Gordana Grandošek Whiddon Andreja Medvedič Špela Kastelic The Real Housewives Slovenija: Vražje dame Vražje dame

Sreda, 3. 11. 2021, 10.08

2 leti, 5 mesecev

Tako so se vražje dame odrezale v "namiznem" nogometu #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

V šovu The Real Housewives Slovenija, ki ga na Planetu lahko spremljate vsako soboto ob 21. uri, so se vražje dame tokrat podale na igranje posebne različice "namiznega" nogometa. Pri tem so se zelo razživele, kakšna so bila njihova pričakovanja in končni vtisi, pa lahko preberete v nadaljevanju. 

V peti epizoda šova The Real Housewives Slovenija: Vražje dame so se udeleženke pomerile v igranju namiznega človeškega nogometa. Igra je bila videti tako, da so na igrišču, urejenem kakor miza za namizni nogomet, nadomestile plastične figure in poskušale doseči gol proti nasprotni ekipi. 

Carmen Osovnikar in Špela Kastelic med igro namiznega človeškega nogometa | Foto: Carmen Osovnikar in Špela Kastelic med igro namiznega človeškega nogometa Pred začetkom igre so bile sicer malce skeptične glede tega, kaj lahko pričakujejo, ampak nazadnje se je večinski del ekipe razživel in na igrišču zelo užival. Zlasti Nika Čukur je bila sprva v velikih dvomih, nato pa priznala: "Na koncu se je izkazalo, da gre za zelo zanimivo igro." Med igro je bila, čeprav je uživala, najbolj zadržana Gordana Grandošek Whiddon, ki je bila po lastnih besedah v skrbeh za svoje noge, saj si kot plesalka ne more privoščiti poškodbe.

Po vsakem zadetku je sledilo veliko navdušenje. | Foto: Po vsakem zadetku je sledilo veliko navdušenje.

Nasprotno pa sta Špela Kastelic in Carmen Osovnikar izredno uživali in pokazali tudi največ tekmovalnosti. Vsak zadeti gol sta proslavili s petko. Uživala je tudi Andreja Medvedič, ki je aktivno sodelovala in spodbujala soigralke.

Tako so vražje dame na igrišču spodbujale svojo ekipo. | Foto: Tako so vražje dame na igrišču spodbujale svojo ekipo.

Z igranjem človeškega namiznega nogometa je bila najbolj nezadovoljna Pika Zrim. "Namizni nogomet sicer rada igram, to pa se mi je zdelo povsem brez zveze," je brez zadržkov izrazila svoje nezadovoljstvo.

Šov The Real Housewives Slovenija: Vražje dame si lahko na Planetu ogledate vsako soboto ob 21. uri. Zamujene dele lahko spremljate tudi na Planeteki, novi spletni platformi za ogled vsebin na zahtevo.  
Vražje dame na strelišču
Planet TV Vražje dame stopile v čevlje Bondovih deklet
Vražje dame
Planet TV Tako je vražja dama poimenovala svoje oprsje
Vražje dame
Planet TV Kdaj bleknem kaj tudi na prvo žogo #video
Več o dogajanju je na voljo tudi na Instagramu, na YouYubu in na strani Planeta na Facebooku
Ne spreglejte