SiolNET. Planet TV Pri Črnem Petru
4,65

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Pri Črnem Petru

Veste, čigav oče je v filmu pel Kekčevo pesem? #video

4,65

termometer

Ekipa oddaje Pri Črnem Petru je v Kekčevi deželi v Kranjski Gori posnela posebno oddajo, v kateri so na svoj način predelali legendarno zgodbo o Kekcu. V oddaji, ki si jo boste lahko ogledali v soboto na Planetu, bo za nekaj dodatne pristnosti vsekakor poskrbela tudi posebna izvedba Kekčeve pesmi, ki jo je v originalu pred šestdesetimi leti zapel Tomaž Tozon. 

S priredbo Kekca ustvarjalci oddaje zaključujejo serijo oddaj, zaradi katerih se je bilo treba iz studia preseliti v naravo. Ustvarjalci priznavajo, da se je pri tem nepričakovano rodil nov format, ki bo morda del oddaje Pri Črnem Petru tudi v prihodnje. 

Pri Črnem Petru Planet TV Legendarna zgodba o Kekcu bo dobila novo preobleko #foto

"Ekipa Črnega Petra je dobila novo dimenzijo. Na stotine oddaj sem že posnel, ampak tako kot smo se luštno imeli te dni, je pa zares izjemno. No, tudi situacija s korono je bila, kot kaže, za nekaj dobra. Komaj čakam, da še kdaj ponovimo kaj takega," nam je zaupal avtor oddaje Jože Potrebuješ.

Pri Črnem Petru

Tudi glasbene točke v tokratni oddaji bodo primerne lokaciji in zgodbi, priča pa bomo tudi zgodovinskemu trenutku. Slišali boste znamenito pesem Kaj mi poje ptičica, ki jo je pred skoraj 60. leti v originalu pel Tomaž Tozon, znameniti tenorist Slovenskega okteta, takrat še kot deček.

Pri Črnem Petru Planet TV To je o svoji novi vlogi povedala Jasna Kuljaj

V filmu je "posodil" glas igralcu Matiji Barlu, ki je igral prvega Kekca (v spodnjem videu). V oddaji Pri Črnem Petru pa bo omenjeno pesem ob tej priložnosti zapel njegov sin Jernej Tozon skupaj s svojimi Čuki.

“Zelo ponosen sem na to, da sem tudi sam po eni strani del te legendarne Kekčeve zgodbe, saj je moj oče posodil glas prvemu Kekcu. Čuki bomo poleg te, zapeli še kakšno lepo hribovsko, saj smo ljubitelji gora,” nam je povedal priljubljeni pevec. Poleg Čukov, ki bodo premierno predstavili pesem Pozdrav s planin, bodo v oddaji nastopili še Poskočni muzikanti, skupina Chicas, Polkaholiki in Azalea. S posebno glasbeno točko pa bo nastopila tudi ekipa Črnega Petra.

Oddaja Pri Črnem Petru s priredbo zgodbe o Kekcu bo na sporedu v soboto ob 20. uri na Planetu.

Pri Črnem Petru

Pri Črnem Petru Planet TV Sredi snemanja je voditeljici odpadel nos #foto Preživetje v divjini Planet TV Spet odpiramo prijave v oddajo Preživetje v divjini Črna jadra Planet TV To je ena najbolj razvpitih piratk vseh časov Glas srca Planet TV Igralec po 23 letih spoznal svojo izgubljeno hčerko
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 10
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin