Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
27. 5. 2020,
8.00

Osveženo pred

3 leta, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,37

Natisni članek

Glas srca Planet TV

Sreda, 27. 5. 2020, 8.00

3 leta, 11 mesecev

Igralec po 23 letih spoznal svojo izgubljeno hčerko

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,37
Glas srca

Igralec Jack Wagner, ki ga od ponedeljka do petka ob 16. uri na Planetu spremljamo v nadaljevanki Glas srca, ima za seboj neverjetno življenjsko zgodbo. Pred leti je namreč nepričakovano spoznal mladenko, za katero se je izkazalo, da je njegova hči. Z njeno mamo je preživel le eno noč. 

Jack Wagner, ki se ga spomnimo iz telenovele Splošna bolnišnica (General Hospital) in nadaljevanke Melrose Place, trenutno pa ga na Planetu spremljamo v drugi sezoni Glasu srca (When Calls the Heart), je pred leti doživel pravi šok, ko je na njegova vrata potrkala mladenka, ki se je predstavila kot njegova hči. 

Glas srca
Planet TV Mestece so zgradili v manj kot mesecu dni

Wagner je namreč v osemdesetih preživel vročo noč z žensko, ki je nepričakovano zanosila. Da bo otroka oddala v posvojitev, je igralcu povedala šele po porodu in čeprav je takoj stopil v stik z odvetnikom, posvojitve ni mogel preprečiti. Ko je hčerka odrasla, je najela zasebnega detektiva in poiskala svoje starše, kar jo je pripeljalo do Jacka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Realllly good to have my daughter Kerry with me this weekend🙏 @milamama917 @mezzomedia3 #grateful

A post shared by Jack Wagner (@jackwagnerofficial) on

Zgodba se je razpletla leta 2011, ko se je igralec, ki je tudi glasbenik, pripravljal na nastop na Floridi. Na vrata njegove garderobe je potrkala takrat 23-letna Kerry in mu povedala, da je njegova hči. Kljub šoku je Wagner po dolgih letih najdeno hčerko sprejel z odprtimi rokami in jo že čez dva dneva predstavil občinstvu na koncertu, nekaj mesecev pozneje sta skupaj preživela tudi praznike. 

Novo članico družine sta toplo sprejela tudi Wagnerjeva sinova, ki sta se mu rodila v zakonu z igralko Kristino Wagner, zakon pa se je leta 2006 končal z ločitvijo. S Kristino sta se sicer spoznala med snemanjem Splošne bolnišnice, skupaj pa se pojavita tudi v Glasu srca, kjer je zaigrala njegovo ženo Noro Avery. 

Jack Wagner in Lori Loughlin kot Bill Avery in Abigail Stanton v Glasu srca | Foto: Jack Wagner in Lori Loughlin kot Bill Avery in Abigail Stanton v Glasu srca

Jack, ki je odličen igralec golfa in se je nekoč spogledoval s kariero profesionalnega športnika, je bil nekaj let v zvezi tudi s Heather Locklear, soigralko iz serije Merlose Place, trenutno pa naj bi bil 60-letni igralec samski. 

V nadaljevanki Glas srca Jack Wagner igra Billa Averyja, v Hope Valley pride kot preiskovalec rudniške nesreče in se zbliža z vdovo Abigail Stanton (Lori Loughlin). Na Planetu od ponedeljka do petka ob 16. uri spremljamo zadnje dele 2. sezone, ki ji bo sledila tudi 3. sezona. 

Erin Krakow
Planet TV Katera fotografija najbolje opiše vaše razpoloženje med epidemijo?
Glas srca
Planet TV Igralka javno podprla odpuščeno kolegico
Glas srca
Planet TV Zaradi goljufije so igralko takoj odslovili iz te serije
Glas srca
Planet TV Iz velemesta v rudarsko mestece na robu divjine
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte