Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
29. 4. 2020,
8.00

Osveženo pred

3 leta, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

Natisni članek

Erin Krakow Lori Loughlin Planet TV Glas srca

Sreda, 29. 4. 2020, 8.00

3 leta, 12 mesecev

Glas srca

Iz velemesta v rudarsko mestece na robu divjine

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

Od četrtka bo na sporedu serija Glas srca (When Calls the Heart), ki nas bo popeljala v leto 1910. Romantična drama spremlja mlado učiteljico iz premožne družine, ki se iz velemesta preseli v majhno rudarsko mestece, kjer se mora privaditi novemu življenju na robu kanadske divjine. Glas srca bo na sporedu od ponedeljka do petka ob 16. uri.

V sredo, 29. aprila, se bo iztekla turška serija Maščevanje v visokih petah, od ponedeljka do petka ob 16. uri pa bomo lahko odslej spremljali serijo Glas srca (When Calls the Heart). Zgodovinska serija je posneta po seriji priljubljenih romanov kanadske pisateljice Janette Oke in pripoveduje zgodbo mlade učiteljice iz premožne družine, ki se leta 1910 preseli v majhno rudarsko mestece, da bi tam poučevala. Prvi del serije bo na Planetu v četrtek ob 16. uri.

Lori Loughlin kot Abigail Stanton, Erin Krakow kot Elizabeth Tatcher in Daniel Lissing kot Jack Thronton | Foto: Lori Loughlin kot Abigail Stanton, Erin Krakow kot Elizabeth Tatcher in Daniel Lissing kot Jack Thronton

Glavna junakinja Glasu srca Elizabeth Thatcher je vajena življenja v visoki družbi velemesta, a sprejme službo učiteljice v majhnem rudarskem mestecu na zahodu Kanade, kjer je življenje preprosto in pogosto težavno. Mlada učiteljica se kmalu prikupi skoraj vsem prebivalcem mesteca, razen čednemu stražniku konjeniške policije Jacku Thorntonu, ki nad njo ni navdušen. Daleč stran od udobja in razkošja domače hiše se mora Elizabeth privaditi novemu življenju na robu kanadske divjine.

V glavni vlogi igra Erin Krakow, ki se je bodo gledalci spomnili tudi iz priljubljene serije Vojaške žene (Army Wives). Lori Loughlin (Polna hiša) igra vdovo Abigail Stanton, ki se spoprijatelji z novo učiteljico, mestnega šerifa upodablja Jack Wagner (Melrose Place), v epizodni vlogi pa bomo videli tudi Brooke Shields in Jamesa Brolina.

Glas srca | Foto:

Serija je prejela več kanadskih medijskih nagrad, da se je romantična drama gledalcem zelo priljubila, pa poleg dobre gledanosti priča tudi visoka ocena na spletni strani IMDb (8,3).

Prvi del serije Glas srca bo na Planetu v četrtek, 30. aprila, ob 16. uri.

Serija bo na sporedu od ponedeljka do petka ob 16. uri.
Črna jadra
Planet TV Pustolovska serija Črna jadra na Planetu
Gasilci
Planet TV Na mednarodni dan gasilcev si oglejte veliki gasilski izziv!
Joga z Brigito Langerholc
Planet TV Joga z Brigito Langerholc: 5. vadba
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte