SiolNET. Planet TV Novosti
0,27

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Glas srca

Katera fotografija najbolje opiše vaše razpoloženje med epidemijo?

0,27

termometer

Erin Krakow, glavna igralka nadaljevanke Glas srca, ki jo lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 16. uri, se zna pošaliti tudi na svoj račun. Objavila je namreč kolaž devetih fotografij, od glamurozne do namrščene in bojevite, in oboževalce povabila, da izberejo, katera najbolje opiše njihovo razpoloženje.

Igralka Erin Krakow je najbolj znana po nadaljevanki Glas srca, a oboževalci so jo še posebej vzljubili zaradi njene preprostosti in pripravljenosti, da se pošali tudi na svoj račun. Med epidemijo koronavirusa, ki je načrte prekrižala tudi igralski ekipi Glasu srca, se mnogi soočajo s tesnobo.

Za še kako potrebno razvedrilo je poskrbela tudi simpatična igralka, ki je na svojem profilu na družbenem omrežju Instagram objavila zabaven kolaž svojih fotografij, ki naj bi prikazovale različna razpoloženja med samoizolacijo, in oboževalce pozvala, naj izberejo, katera fotografija najbolje opiše njihovo trenutno voljo.

"Izberite številko od ena do devet, od prigrizkov in solz do 'vse je v redu'," je zapisala pod fotografijo, ki so ji sledili številni komentarji.

Erin je pred kratkim napovedala snemanje nove sezone priljubljene nadaljevanke, a kdaj bo to mogoče, še ni znano. "Ne vemo, kdaj točno se bomo vrnili na delo, vendar si tega želimo čim prej in takoj, ko bo varno. Komaj čakamo, da se vrnemo v Hope Valley in delimo naše zgodbe," je dejala 35-letna igralka.

Prvo sezono nadaljevanke Glas srca lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 16. uri.

V ponedeljek, 18. maja, se na Planetu začenja že 2. sezona Glasu srca.
  Glas srca Planet TV Zaradi goljufije so igralko takoj odslovili iz te serije Glas srca Planet TV Igralka javno podprla odpuščeno kolegico Alica izza ogledala Planet TV Alica izza ogledala premierno na Planetu
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin