SiolNET. Planet TV Pri Črnem Petru
0,19

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Pri Črnem Petru

Tokrat nas čaka prava glasbena poslastica #video

0,19

termometer

V oddaji Pri Črnem Petru, ki bo na sporedu v soboto ob 19.45 na Planetu, nas poleg zabavnih zapletov glavnih junakov gostilne tudi na glasbenem odru čaka prava glasbena poslastica. Za posebno presenečenje večera bo poskrbel Matjaž Javšnik.

V četrti sezoni oddaje Pri Črnem Petru se v najzabavnejši slovenski gostilni, ki jo je prevzel nov lastnik, vse bolj zapleta. Tokrat bo Fani svojega moža in lastnika gostilne Martina spodila iz stanovanja in začela v gostilni uvajati spremembe, saj jo od zdaj vodi ona. Želi si spremeniti videz gostilne, jedilnike, privabiti nove goste, morda celo zamenjati natakarici? Martin se bo zato znašel v hudih težavah. Se mu bo uspelo izviti iz njih? 

Pri Črnem Petru Planet TV Igralec, ki ga zanima raziskovanje vesolja in tehnologij

Tudi na glasbenem odru pred gostilno bo zelo pestro, saj bodo nastopile same odlične glasbene zasedbe. Z nami bodo Modrijani, BQL, Rebeka Dremelj in Bepop, Ivan in Erik Hudnik, Andreja Čamernik Rampre, Trio Fakini, glasbena šola Bučar in ansambel Pogum ter Aleksander Jež. V oddaji bodo plesale plesalke Plesnega mesta in plesalci folklorne skupine Iskraemeco.

Pri Črnem Petru Planet TV Tina Gunzek: Z mojim likom sva si popolnoma nasprotna #video

Za posebno glasbeno presenečenje bo tokrat poskrbel kar Matjaž Javšnik, ki ga v oddaji spremljamo tudi v vlogi soseda Francija. Matjaž je namreč nastopil tudi v oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko in v maski babuške navdušil z nastopom, čeprav petje ni njegova največja vrlina. Gledalcem bo razkril, kako je nastopati pod ogromno masko, in še enkrat zapel uspešnico skupine Zmelkoow Bit.

Nekaj utrinkov iz oddaje, ki bo na sporedu v soboto ob 19.45 na Planetu, si lahko ogledate v fotogaleriji:

1 / 20
2 / 20
3 / 20
4 / 20
5 / 20
6 / 20
7 / 20
8 / 20
9 / 20
10 / 20
11 / 20
12 / 20
13 / 20
14 / 20
15 / 20
16 / 20
17 / 20
18 / 20
19 / 20
20 / 20
Oddaja Pri Črnem Petru je na sporedu vsako soboto ob 19.45 na Planetu. V petek in nedeljo pa ne zamudite polfinalnih oddaj šova Kdo si ti? Zvezde pod masko.

Pri Črnem Petru Planet TV Iskrena Alya: "Ne pomnim, kdaj sem se nazadnje toliko potila na odru" #video Pri Črnem Petru Planet TV Ali pevki retuširata svoje fotografije in kaj s tem sporočata mladini? #video Kdo si ti? Planet TV Jure Košir se je tega naučil zaradi dveh hčera, bravo!
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 7
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin