SiolNET. Planet TV Pri Črnem Petru
0,73

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Pri Črnem Petru

Šifrer razkril zabavno zgodbo o legendarni irski glasbeni skupini #video

0,73

termometer

V oddaji Pri Črnem Petru bo nocoj ob 20. uri na Planetu gostoval tudi legendarni slovenski glasbenik Andrej Šifrer, ki je zelo dober prijatelj s člani irske glasbene skupine The Dubliners, s katerimi je tudi nastopal. V oddaji je o njih razkril zanimivo anekdoto, ko je skupina zaradi hudih nesoglasij kmalu po nastanku skoraj razpadla.

Pri Črnem Petru Planet TV Tako je judoistka z olimpijsko kolajno opravila z Javšnikom #video

Pol leta po nastanku skupine leta 1962 so se člani skupine močno sprli in stepli. Seveda je temu botrovala tudi večja količina popitega alkohola. Stvar je šla celo tako daleč, da so se odločili, da je to konec njihovega skupnega glasbenega ustvarjanja. A že nekaj tednov kasneje je Ronnie poklical Johna in mu sporočil, naj pride na vaje.

Pri Črnem Petru Planet TV Jasna Kuljaj pristala na infuziji #foto

Ta je bil močno presenečen, saj je bil prepričan, da skupina ne obstaja več. Kolega na drugi strani telefonske linije mu je odvrnil, da je tudi sam sprva mislil tako, a je po pogovoru s preostalimi spoznal, da se prepira in pretepa sploh nihče ne spominja. Več v zgornjem videoposnetku. 

The Dubliners:

V oddaji Pri Črnem Petru bomo o Andreju Šifrerju slišali še kar nekaj zanimivih zgodb. Ena bo celo izmišljena, gledalci pa bodo imeli nalogo ugotoviti, katera.

Zabavna glasbena oddaja Pri Črnem Petru bo na sporedu NOCOJ ob 20. uri na Planetu.

Pri Črnem Petru Planet TV "Kaj je to?" Voditeljici zgroženi nad obleko #video Zapuščena Planet TV Indijska uspešnica Zapuščena na Planetu Preživetje v divjini Planet TV Preizkusite se v izzivu Braneta T. Červeka in se potegujte za čevlje Alpina #video 360°
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 10
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin