SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,16

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

Preizkusite se v izzivu Braneta T. Červeka in se potegujte za čevlje Alpina #video 360°

0,16

termometer

V sklopu oddaje Preživetje v divjini, ki je na sporedu vsak torek, ob 21. uri, na Planetu, posebne izzive pripravljamo tudi gledalcem, ki imajo tako možnost, da osvojijo privlačno nagrado. Tokrat lahko po navodilih inštruktorja preživetja v divjini Braneta T. Červeka poskusite naredite sončno kremo iz blata in se potegujete za čevlje Alpina LINO.

Nagradna igra je zaključena. Izžrebani nagrajenec je Tomaž Paulus.

Na zgornjem videoposnetku, ki je posnet v 360-stopinjski tehniki, zato lahko z miško oziroma prstom med gledanjem spreminjate zorni kot, vam bo Brane predstavil postopek, kako narediti sončno kremo iz blata.

Kako sodelovati v nagradni igri?

1. Po navodilih Braneta T. Červeka z zgornjega videoposnetka poskusite narediti sončno kremo iz blata, svoj poskus pa posnemite.

2. Videoposnetek, s katerega je razvidno, da ste izziv opravili na način, predstavljen na zgornjem videoposnetku, 

- objavite na svojem osebnem profilu na Facebooku in v objavi označite facebook stran Preživetje v divjini (tag: @Prezivetje v divjini)

ali

- video objavite na Facebook strani: https://www.facebook.com/prezivetjevdivjini/.

3. Z oddajo videoposnetka na Facebooku (https://www.facebook.com/prezivetjevdivjini/) se sodelujoči strinja s Pravili in pogoji ter potrjuje, da je avtor objavljenega videoposnetka. Več v zvezi z varstvom osebnih podatkov si sodelujoči lahko prebere v 15. točki Pravil in pogojev.

Tukaj lahko preberete Pravila in pogoje nagradne igre.

Nagrada

Izmed vseh objavljenih videoposnetkov, ki bodo ustrezali zgornjim kriterijem, bomo v ponedeljek, 28. septembra, izžrebali enega nagrajenca, ki bo prejel pohodne čevlje Alpina LINO

Preživetje v divjini

Pohodno-plezalni čevelj iz kakovostnega naravnega usnja je lahek, vsestranski in prilagodljiv za vse aktivnosti v naravi ali pri  drugih vsakodnevnih obveznostih. Močan zgornji del nudi odličen oprijem stopala in zato varnejši korak. Podplat je izdelan na način, da nudi izjemen oprijem na vseh terenih in odlično stabilnost, na straneh pa ima še dodatne čepe za večjo stabilnost. Na voljo v več barvnih različic.

Opozorilo! Vedno upoštevajte primerne varnostne ukrepe. Ogenj vedno netimo na odprtem prostoru stran od vnetljivih stvari!

Če bi radi spoznali še več tehnik preživetja, se jih lahko naučite pri Branetu T. Červeku v njegovi šoli S.S.F.N.

Preživetje v divjini Planet TV Močno dehidrirana doživela veliko razočaranje #video Preživetje v divjini Planet TV Tako je videti Červekovo vojaško urjenje brez milosti #video Preživetje v divjini Planet TV Brata izkusila, kako je biti talec na samotnem otoku #intervju
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin