Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
16. 2. 2021,
10.01

Osveženo pred

3 leta, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,59

1

Natisni članek

Pri Črnem Petru Planet TV

Torek, 16. 2. 2021, 10.01

3 leta, 2 meseca

Pri Črnem Petru

Priljubljeni humoristi presenetili z razkritjem o pustu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,59

1

Pri Črnem Petru | Foto Bojan Puhek

Foto: Bojan Puhek

Kmalu se na televizijske zaslone vračajo junaki gostilne Pri Črnem Petru, zato smo nekatere izmed njih povprašali, kakšne novosti nam pripravljajo v novi sezoni in v kaj se najraje našemijo za pusta.

Po krajšem premoru se na Planet kmalu vrača tudi oddaja Pri Črnem Petru. Jasna Kuljaj in druščina nam pripravljata nove zabavne zaplete, manjkala pa ne bo niti odlična glasba. Bo pa v novi sezoni kar nekaj večjih sprememb.

Planet Vau
Planet TV Osupljive poslikave izpod rok slovenske umetnice ličenja #video

"V novi sezoni oddaje Pri Črnem Petru bo vse drugače. Stari in vsem dobro znani liki ostajajo, a se jim bodo pridružili številni novi," nam ni hotel preveč razkriti Sašo Đukić, ki ga poznamo po vlogi novinarja Regona.

Podobno skrivnosten je bil Boštjan Meglič: "Jaz ostajam poštar Peška, ampak ..." Sašo Dobnik pa je povedal le: "Gasilec Sašo naj bi dobil neki nov pripomoček, da bo hitreje prišel do požara. Kaj je to, pa še sam ne vem." 

Pri Črnem Petru | Foto:

Čeprav marsikoga že muči radovednost, pa bo očitno treba še nekaj časa počakati, da nam ustvarjalci razkrijejo velike spremembe, ki jih prinaša nova sezona oddaje Pri Črnem Petru.

Jasna Kuljaj
Planet TV Tako zapeljiva bo Jasna Kuljaj v prvi oddaji #foto

Ker pa smo ravno v pustnem času, smo jih vprašali še, kako radi se v tem času našemijo. "Moram povedati, da nisem ljubitelj pusta. Nazadnje sem se našemil v enem od nižjih razredov osnovne šole. V svojem profesionalnem življenju se dostikrat našemim v kakšen lik in to mi čisto zadostuje. Ne hodim na pustne zabave, če pa mi maškare pozvonijo na vratih, vselej poskrbim, da si potešijo lakoto s kakšnim krofom ali s pestjo sladkarij. Priznam pa tudi, da ne uživam prav dosti, ko sem oblečen v kakšno masko ali kostum, ker se v svoji koži preprosto počutim najbolje," je povedal Sašo Đukić.

Sašo Dobnik, Sašo Đukić in Boštjan Meglič | Foto: Ana Kovač Sašo Dobnik, Sašo Đukić in Boštjan Meglič Foto: Ana Kovač

"Za pusta sem se ponavadi našemil, ko so bili otroci še majhni. Delali smo kakšno družinsko masko. Sem pa vse leto ena velika maska. Poštar, Abraham, škof, pa še bi se kaj našlo," nam je v smehu zaupal Peška. Vseeno je med našimi tremi sogovorniki en velik ljubitelj pustnega časa.

"Za nas, ki smo doma blizu Ptuja, je fašenk peti letni čas. Zanimivo je, da za pusta nikoli nisem bil gasilec. Najbolj odštekana maska je bila, ko sva se s sošolcem našemila v mumiji. Trpela sva že, ko so naju povijali, po šestih urah na plesu sva nato ostala še brez nagrade, sem pa prepričan, da nama je bilo med vsemi najbolj vroče," je svoje izkušnje s pustom razkril gasilec Sašo.

Oddaja Pri Črnem Petru se na Planet vrača kmalu. Že v petek pa ne zamudite najbolj odbitega šova v maskah Kdo si ti? Zvezde pod masko.

Kdo si ti?
Planet TV V oddaji bodo denar namenili otrokom, tudi deklici Lini #video
Kdo si ti
Planet TV Valentinovo naših zvezdnikov: To je spet en dan, ko bom razočarala partnerja! #video
Odtenki modre
Planet TV Nova sezona Odtenkov modre z Jennifer Lopez
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Ne spreglejte