Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
5. 12. 2020,
10.06

Osveženo pred

3 leta, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,63

1

Natisni članek

Jasna Kuljaj Pri Črnem Petru Planet TV

Sobota, 5. 12. 2020, 10.06

3 leta, 4 mesece

Pri Črnem Petru

Radovedni udav je voditeljci silil v dekolte #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,63

1

Oddaja Pri Črnem Petru, ki bo na sporedu nocoj ob 20. uri na Planetu, bo v znamenju prihoda prvega od treh dobrih decembrskih mož. Miren Miklavžev večer bo nekoliko razburkala voditeljica, ki bo v gostilno prikorakala s čisto pravo kačo, natančneje z udavom, ki sliši na ime Arax. Jasna Kuljaj nam je priznala, da je tokrat sploh prvič v življenju držala kačo ali bila v neposrednem stiku z njo. Ob tem pa ji je bilo tudi malce nelagodno.

Pri Črnem Petru
Planet TV Saša Lendero gledalcem pripravlja posebno presenečenje #video

"Ko mi je udava tik pred snemanjem Aleš iz društva Bioexo dal za vrat, sem si dopovedovala samo eno stvar. Če ni ugriznil še nikogar, kot mi je Aleš zatrdil, kolikšna je potem verjetnost, da bi 'šavsnil' ravno mene. Ker pa tudi sicer ne gojim kakšnih iracionalnih strahov in ker me ne gane niti pajek na steni oziroma pajku vedno izkažem spoštovanje – namesto da bi ga pokončala, ga raje varno odstranim –, sem si prigovarjala, da Miklavž menda vse vidi in ta moja ravnanja menda niso ostala skrita njegovim očem, zato me bo zdaj nagradil z lepim obnašanjem te kače," je svojo prvo tovrstno izkušnjo opisala Jasna Kuljaj.

Voditeljica Jasna Kuljaj in udav Arax v oddaji Pri Črnem Petru | Foto: Voditeljica Jasna Kuljaj in udav Arax v oddaji Pri Črnem Petru

Čeprav se je priljubljena voditeljica zavedala, da udav ni nevaren, je potrebovala nekaj časa, da se je navadila njegove bližine. "Četudi ni strupen, verjemite, da ni prijetno, ko se z leve in desne začne oklepati tvojega vratu. Ali pa, ko se z glavico in sikajočim jezičkom približa tvojemu obrazu. No, za povrh je tale Arax prav radovedno silil še proti mojemu dekolteju, pa če mi verjamete ali ne." 

Izgubljena čast
Planet TV Premierno v Sloveniji: turška uspešnica Izgubljena čast

Kako dobro sta udav Arax in voditeljica Jasna Kuljaj sodelovala pred kamerami, lahko preverite v nocojšnji oddaji Pri Črnem Petru ob 20. uri na Planetu.

V ponedeljek, 7. decembra, ob 17. uri, pa ne zamudite prvega dela turške serije Izgubljena čast, ki bo predvajana premierno v Sloveniji.

Pri Črnem Petru
Planet TV Takega prihoda Miklavža pa še ni bilo #video
Izgubljena čast
Planet TV Kdo je kdo v novi nadaljevanki Izgubljena čast
December na Planetu
Planet TV Decembrski filmi na Planetu
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte