SiolNET. Planet TV Pri Črnem Petru
2,60

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Pri Črnem Petru

Pevec legendarne Oh ne, Cherie po 30 letih spet na glasbenem odru #foto

2,60

termometer

Pri Črnem Petru
Foto: Ana Kovač

V sobotni oddaji Pri Črnem Petru bo na glasbenem odru poleg številnih drugih glasbenih skupin nastopil tudi prvi pevec legendarne slovenske pop skupine Rendez-Vous z njihovo največjo uspešnico, ki letos praznuje že 35 let. Na glasbeni oder bo prvič spet stopil po dolgih 30 letih.

Pri Črnem Petru Planet TV Jasni Kuljaj se bo v oddaji pridružil Boštjan Romih #foto

V tokratni zabavni glasbeni oddaji bosta voditeljica Jasna Kuljaj in lastnik gostilne Pri Črnem Petru Angelo poleg tokratnega posebnega gosta Boštjana Romiha gostila tudi pevca skupine, ki je navduševala v osemdesetih letih. 

Planet TV Foto: Ana Kovač

Božidar Wolfand - Wolf bo ob tej priložnosti prvič po 30 letih na glasbenem odru zapel tudi eno izmed največjih in nepozabnih uspešnic skupine Rendez-Vous Oh ne, Cherie

Rendez-Vous na predizboru za Evrovizijo v Skopju leta 1984:

Veliki uspeh so Rendez-Vous dosegli leta 1984, ko so kitarist in pevec Božidar Wolfand-Wolf, bobnar Miro Čekeliš, klaviaturist Goran Šarac in basist Željko Mevželj nastopili na izboru za jugoslovansko pesem Evrovizije v Skopju. S pesmijo Oh ne, Cherie so takrat osvojili drugo mesto in postali prepoznavni po vsej Jugoslaviji. Tudi sicer skupina velja za eno od najuspešnejših slovenskih glasbenih skupin vseh časov, saj so vse svoje albume prodali v zlati ali platinasti nakladi.

Božidar Wolfand - Wolf bo v oddaji Pri Črnem Petru prvič po 30 letih znova stopil na glasbeni oder. Božidar Wolfand - Wolf bo v oddaji Pri Črnem Petru prvič po 30 letih znova stopil na glasbeni oder. Foto: Ana Kovač

Ko je Wolf zapustil Rendez-Vous, sta za mikrofon poprijela priljubljeni Brendi in pozneje Miran Rudan. Nekaj časa je v skupini pela tudi Helena Blagne. Skupina je bila uspešna tudi v poznejših sestavah in je nanizala nekaj velikih glasbenih uspešnic.

Božidar Wolfand - Wolf bo po 30 letih spet stopil na glasbeni oder v sobotni oddaji Pri Črnem Petru in zapel tudi zimzeleno Oh ne, Cherie.

Planet TV

Spremljajte oddajo tudi na  Facebooku in Instagramu.
Pri Črnem Petru Planet TV Boštjan Romih razkril, kaj sta z Jasno Kuljaj počela skupaj v postelji #video Pri Črnem Petru Planet TV Jasna Kuljaj bo zabavala v oddaji Pri Črnem Petru Pri Črnem Petru Planet TV Nina Pušlar: Poleg ljubezni je srečo dobro imeti še kje #intervju

 

 

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 29
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin