SiolNET. Planet TV Pri Črnem Petru
3,77

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Pri Črnem Petru

Boštjan Romih razkril, kaj sta z Jasno Kuljaj počela skupaj v postelji #video

3,77

termometer

Pri Črnem Petru
Foto: Ana Kovač

V oddaji pri Črnem Petru bo voditeljica Jasna Kuljaj tokrat gostila tudi svojega dobrega prijatelja in nekdanjega sovoditelja Boštjana Romiha. V pogovoru nam je zaupal, katera je bila njuna najbolj nenavadna dogodivščina, ko sta bila še voditeljski par.

Pri Črnem Petru Planet TV Jasni Kuljaj se bo v oddaji pridružil Boštjan Romih #foto

Boštjan Romih, ki bo v oddaji Pri Črnem Petru med drugim tudi zapel z ansamblom Toneta Rusa, nam je povedal, da je bilo v njunih skupnih voditeljskih časih kar nekaj zabavnih dogodkov in prigod.

Ena izmed takih je bila po njegovem mnenju tudi oddaja, v kateri je bilo govora o spanju. To je bil razlog, da sta voditelja vso oddajo odvodila na malce poseben način, in sicer kar iz postelje. Več v spodnjem videu.

Boštjan Romih bo gost oddaje Pri Črnem Petru v soboto ob 20. uri na Planetu, v kateri bo nostalgično tudi zaradi vrnitve legendarnega nekdanjega pevca skupine Randez-Vous Božidarja Wolfanda - Wolfa po 30 letih na slovenske glasbene odre.

Planet TV

Spremljajte oddajo tudi na  Facebooku in Instagramu.
Planet TV Planet TV Tako je slišati, ko Jasna Kuljaj zapoje zares iz srca #video Pri Črnem Petru Planet TV Kdo je postavna natakarica iz nove oddaje? #foto

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin