SiolNET. Planet TV Pri Črnem Petru
8,00

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Pri Črnem Petru

Kdo je postavna natakarica iz nove oddaje? #foto

8,00

termometer

Pri Črnem Petru
Foto: Instagram

V novi zabavni glasbeni oddaji Pri Črnem Petru, ki je na sporedu vsako soboto ob 20. uri,  smo prejšnjič lahko spoznali tudi novo natakarico Sofijo, ki bo odslej pomagala Angelu v gostilni. In kdo je Sofija? Igra jo simpatična Alja Prgin, ki jo nekateri gledalci že poznajo iz oddaje Raketa, kjer se je potegovala za naziv Zlata točajka. Kaj počne Alja, ko ni Sofija, pa lahko preverite v spodnjem intevjuju.

Pri Črnem Petru Planet TV V oddaji Pri Črnem Petru tudi Čuki in Vid Valič #foto

Alja zase pravi, da je "multipraktik", saj poleg tega, da nastopa v oddaji Pri Črnem Petru, dela še v računovodskem servisu, kot vizažistka na televiziji in je predstavnica za eno od kozmetičnih podjetji. Njena velika strast pa je tudi glasba.

Videti je, da ste neprestano v pogonu. Kako pa se najraje odklopite? 

Najraje se odpravim v naravo. Hribi ali morje so vedno dobra izbira. Če denar ne bi bil ovira, bi z veseljem šla na potovanje okoli sveta. Veliko stvari si želim videti tudi v živo in ne samo prek televizije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alja Prgin (@aljaa.p) on

Mnogi gledalci se vas spominjajo tudi iz oddaje Raketa, ki je bila predvajana na Planetu in v kateri ste se potegovali za Zlato Točajko. Uvrstili ste se celo v veliki finale tekmovanja. Kako se tega spominjate?

To je bilo nepozabno doživetje, polno novih spoznanj in izkušenj. Nikoli ne bom pozabila, da sem prav zaradi te oddaje spoznala določene ljudi, ki so mi pomagali, da sem lahko izdala svojo prvo samostojno skladbo.

Kakšne pa so vaše izkušnje z gostinstvom, glede na to, da je vaš lik Sofije v Črnem Petru natakarica?

Tudi to sem počela. Kar 14 let sem se preživljala s pladnjem v roki in ni mi žal niti enega delovnega dne. Verjamem, da sem prav zaradi tega postala to, kar sem danes. Odprta in komunikativna.

Katere pa so tiste glavne razlike med vami in vašim likom Sofijo?

Lik je zelo vpadljiv in želi biti ves čas v središču pozornosti, velik poudarek je tudi na njenem seksapilu. Osebno se raje držim bolj zase in tudi oblačim se bolj udobno. Sva pa obe pošteni in gojiva veliko ljubezen do glasbe in plesa.

Alja v vlogi Sofije v oddaji Pri Črnem Petru Alja v vlogi Sofije v oddaji Pri Črnem Petru Foto: Ana Kovač

Pa ima morda Sofija kakšno lastnost, ki bi vam prišla prav v vsakdanjem življenju?

Da, seveda. Njeni korajža in odločnost bi mi v določenih trenutkih prišli še kako prav.

Oddaja nosi naslov Pri Črnem Petru. Katere igre ste se sami v otroštvu najraje igrali?

Moje otroštvo je bilo hvala bogu še v tistih časih, ko ni bilo telefonov, in smo poskusili vse. Najraje smo imeli "gumitvist", med dvema ognjema, človek ne jezi se in tudi črni Peter se je znašel na naši mizi. Kot zanimivost lahko dodam, da sem zelo rada igrala tudi nogomet. Vedno sem bila raje v moški družbi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alja Prgin (@aljaa.p) on

Imate sicer več sreče v igrah na srečo ali v ljubezni, glede na to, da pravijo, da imaš lahko samo eno ali drugo?

Iger na srečo ne igram, tako da ne bi vedela, če imam srečno roko. Lahko pa rečem, da sem v ljubezni zadela "jackpot". (smeh, op. p.)

Omenili ste že, da je vaša velika ljubezen tudi glasba. Kako je zdaj s tem?

Glasba me spremlja pravzaprav že od malih nog. Prepevala sem povsod, kjer se je dalo, in vedno sem želela biti v stiku z njo. Obiskovala sem solopetje pri pevki Alyi in izdala tudi samostojno skladbo, ki skriva močno zgodbo. Načrti z glasbo so trenutno malce na stranskem tiru, ampak verjamem, da bom kmalu spet poprijela za mikrofon. Mogoče že v oddaji Pri Črnem Petru. (smeh, op. p.)

Planet TV

Spremljajte oddajo tudi na  Facebooku in Instagramu.
Planet TV Planet TV Tako je videti, ko Jasna Kuljaj Argentinca uči dvojino #video Pri Črnem Petru Planet TV Jasna Kuljaj bo zabavala v oddaji Pri Črnem Petru Planet TV Planet TV Kako dobro se poznata voditelja nove zabavne oddaje Pri Črnem Petru #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 11
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin