SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,62

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

Stanje se je še poslabšalo: "Čez deset minut boš padla v šok" #video

0,62

termometer

Vzdržljivostna športnica Bernarda Jurič, ki se je podala na preizkušnjo Preživetje v divjini, se je med eno od nalog v ledeno mrzli vodi povsem podhladila. Ker se je njeno stanje s časom poslabšalo, je moral ukrepati inštruktor preživetja v divjini Brane T. Červek. Bo morala predčasno zaključiti preizkušnjo?

Preživetje v divjini Planet TV Spet odpiramo prijave v oddajo Preživetje v divjini

V eni od nalog v oddaji Preživetje v divjini se je morala Bernarda potopiti tudi v ledeno mrzlo vodo, kar je povzročilo, da so se nepričakovano hitro začeli pojavljati znaki podhladitve. Tudi kasneje, ko je poskušala zanetiti ogenj, ki bi bil njena edina rešitev in možnost, da lahko nadaljuje preizkušnjo, se njeno stanje ni popravilo na bolje.

Zato je do nje prišel inštruktor Brane T. Červek, ki jo je opozoril, da bo moral posredovati, čeprav je tekmovalka, ki je navajena na svojih številnih ekstremnih podvigih marsikaj tudi pretrpeti, zatrjevala, da še ni čas za paniko.

Preživetje v divjini Planet TV Mraz jo je skoraj v trenutku popolnoma onesposobil #video

"Čez deset minut boš padla v šok in te preizkušnje ne boš speljala do konca, če jaz zdaj ne bom ukrepal," ji je brez olepševanja položaj, v katerem se je znašla, razložil Brane. Več v zgornjem videu.

Ali je ultramaratonska kolesarka in ekstremna športnica lahko nadaljevala s preizkušnjo ali pa jo je morala predčasno zaključiti, boste izvedeli v nocojšnji oddaji Preživetje v divjini.

Preživetje v divjini

Preživetje v divjini Planet TV Slovenka, ki je z zlomljenim rebrom dokončala ultramaratonsko preizkušnjo v Avstraliji #foto Preživetje v divjini Planet TV Kako se je rešila iz zagate visoko nad tlemi? #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin