SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

Sta se tekmovalca znašla pred nemogočo nalogo? #video

0,03

termometer

Nova pustolovščina v oddaji Preživetje v divjini bo na sporedu že nocoj ob 21. uri na Planetu. Tokrat se bosta z izzivom, ki jima ga je pripravil mojster tehnik preživetja v naravi Brane T. Červek, spoprijela prijatelja Matjaž in Klemen, ki sta kot nekdanji jamar in alpinist v naravi doživela že marsikaj. Kljub temu bosta na lastni koži izkusila, da je netenje ognja v zahtevnih razmerah velik zalogaj.

Preživetje v divjini Planet TV "S kavča je najlažje pametovati" #video

Preden se bosta lahko lotila netenja ognja, bosta morala Matjaž in Klemen vse potrebno nabrati na poti do točke, kjer bosta prenočila. Čakata ju dve uri hoje, pri tem pa bosta morala skupaj tovoriti približno 50 kilogramov lesa. Po fizično izjemno zahtevni nalogi bosta morala z eno od primitivnih tehnik zanetiti še ogenj, kar bo na dnu brezna, kjer naj bi prenočila, zelo zahtevna naloga.

Preživetje v divjini Planet TV Najprej ta smola, potem pa še poškodba z nožem #video

Gre namreč za zelo vlažno okolje z nizkimi temperaturami, kar netenje ognja s primitivnimi tehnikami dodatno otežuje. Nekaj njunih neuspešnih poskusov netenja ognja si lahko pogledate v zgornjem videu. Ali se jima je vložen trud nazadnje obrestoval in sta ogenj uspešno zanetila, pa izveste nocoj ob 21. uri na Planetu.

Preživetje v divjini Planet TV Nož mu je zdrsnil in to so posledice #video

Tokratno preizkušnjo bo zaznamoval tudi zaplet z nožem, v katerem jo je skupil tekmovalec Matjaž. Posredovati so morali celo reševalci.

Ne zamudite nove preizkušnje v oddaji Preživetje v divjini, ki bo na sporedu NOCOJ ob 21. uri na Planetu.

Gasilci Planet TV Nagradna igra: Bi znali priskočiti na pomoč, če zagori obleka na človeku? Milijonar Planet TV Godler je komaj zadrževal smeh, ko je tekmovalec povedal, v katerem društvu je #video Gasilci Planet TV Vam bodo gasilci letos lahko prinesli koledar?
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin