SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,25

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

Najprej ta smola, potem pa še poškodba z nožem #video

0,25

termometer

V nocojšnji oddaji Preživetje v divjini, ki bo na sporedu ob 21. uri na Planetu, bomo spremljali fizično izjemno zahtevno preizkušnjo, ki pa jo bo zaznamovala poškodba, zaradi katere so na prizorišče snemanja morali priti celo reševalci.

Tokrat je mojster tehnik preživetja Brane T. Červek tekmovalcema pripravil dva večja izziva. Pri prvem bosta morala iz debel sestaviti splav za prečenje poplavljene doline, pri drugem pa bosta morala sama nabrati vse potrebno za netenje in vzdrževanje prepotrebnega ognja. Prenočila naj bi namreč na dnu brezna, kjer ni primernega lesa za kurjavo, saj gre za izjemno vlažno in mrzlo okolje. 

  Preživetje v divjini Planet TV "S kavča je najlažje pametovati" #video

Do mesta, kjer bosta prenočila, pa sta se morala najprej prebiti, saj je to oddaljeno približno dve uri hoje, pri čemer sta morala s seboj nesti približno 50 kilogramov lesa. Pri tem pa ju je spremljala tudi smola, saj se je Matjažu vrv, ki mu je lajšala nošenje lesa, med potjo nenadoma strgala in mu delo še otežila. Več v zgornjem videu.

Preživetje v divjini Planet TV Nož mu je zdrsnil in to so posledice #video

Preizkušnjo je sicer zaznamovala poškodba. Pri rokovanju z nožem je Matjažu rezilo zdrsnilo in pri tem se je skozi hlače porezal tudi po nogi. Posredovati je morala ekipa nujne medicinske pomoči.

Nova preizkušnja v oddaji Preživetje v divjini bo na sporedu v torek ob 21. uri na Planetu.

Preživetje v divjini Planet TV Bo tak splav zdržal dva človeka? #video Gasilci Planet TV Nagradna igra: Bi znali priskočiti na pomoč, če zagori obleka na človeku? Gasilci Planet TV Bučne priprave na finale v Dragatušu #video #foto Gasilci Planet TV "Če zmagamo, gre poveljnik peš iz Zbilj do Leskovca" #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin