SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,07

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

Bo tak splav zdržal dva človeka? #video

0,07

termometer

V oddaji Preživetje v divjini, ki bo na sporedu v torek ob 21. uri, se bosta z izzivom spopadla prijatelja Matjaž in Klemen. Prvi je nekdanji jamar, drugi alpinist. Želita se preizkusiti in preveriti, ali še premoreta dovolj vzdržljivosti in iznajdljivosti, da bosta kos nalogam Braneta T. Čereveka.

Preživetje v divjini Planet TV Nož mu je zdrsnil in to so posledice #video

Brane T. Červek je za tokratno preizkušnjo Matjažu in Klemnu pripravil dva večja izziva. Najprej bosta morala sama, brez pomoči ali Branetovih navodil, izdelati splav iz hlodov, ki mora biti narejen tako, da bo na drugo stran poplavljene doline naenkrat prepeljal oba tekmovalca. Pri tem je zelo pomembno tudi, da ostaneta čim bolj suha, saj ju čaka izredno mrzla noč.

Preživetje v divjini Planet TV "S kavča je najlažje pametovati" #video

Ko sta tekmovalca izdelala splav, je do njiju pristopil Brane in ju takoj opozoril na nekaj napak, ki sta jih naredila že takoj na začetku. Med drugim jima je povedal, da bi lahko bolj premišljeno pristopila k nalogi in sezula čevlje, da bi jih ohranila suhe. Opazil pa je tudi, da nista preveč prepričana, ali bo njuno plovilo sploh kos nalogi, ki je pred njima. Čeprav jima je Brane namignil, da ga lahko najprej preizkusita, sta se odločila, da se bosta raje odpravila kar na pot.

Ali je bil splav dovolj dobro narejen, da sta tekmovalca prišla na drugo stran poplavljene doline, boste izvedeli v oddaji Preživetje v divjini, ki bo na sporedu v torek ob 21. uri na Planetu.

Gasilci Planet TV Nagradna igra: Bi znali priskočiti na pomoč, če zagori obleka na človeku? Gasilci Planet TV "Če zmagamo, gre poveljnik peš iz Zbilj do Leskovca" #video Gasilci Planet TV Bučne priprave na finale v Dragatušu #video #foto
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin