SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,53

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

Če mu ne uspe, bo kazen precej huda #video

0,53

termometer

Nocoj ob 21. uri na Planetu se nam v oddaji Preživetje v divjini obeta ena najbolj napetih preizkušenj do zdaj. Očeta in sina čaka več različnih simulacij nesreč, v katerih bodo odločale sekunde. Prav zato bo pomembno premišljeno in hitro ukrepanje.

Preživetje v divjini Planet TV Oče s hitrim ukrepanjem sinu rešil življenje #video

Boris in Miha se bosta tokrat izmenično spopadala z nalogami. Najprej bo en poskušal v čim krajšem času opraviti nalogo, drugi bo medtem v precej nezavidljivem položaju, potem pa bosta vlogi zamenjala. V prvi nalogi je tako moral oče Boris čakati v ledeni vodi, ki je imela zgolj tri stopinje Celzija, medtem ko je sin Miha poskušal zanetiti ogenj. 

Preživetje v divjini Planet TV To bo težko in zelo mrzlo čakanje na odrešitev #video

V drugi nalogi je bila na preizkušnji Mihova fizična moč, saj se je moral držati na vrvi nad vodo, dokler oče Boris ni naredil ročaja za sekiro in presekal hloda. Če jima ne uspe, bo kazen kar dvojna. Miha bo moker, kar ne bi bilo dobro, saj očeta in sina čaka še dolga in mrzla noč v gozdu, ostala pa bosta brez nagrade - sekire in vrvi. Več v zgornjem videu.

Kako uspešno sta se spopadla z nalogo, preverite v nocojšnji oddaji Preživetje v divjini.

Pustolovščina očeta in sina v oddaji Preživetje v divjini bo na sporedu NOCOJ ob 21. uri na Planetu. 

Milijonar Planet TV Tako poteka snemanje Milijonarja v času epidemije Pri Črnem Petru Planet TV Priljubljeni humorist dočakal veselo novico#foto Pri Črnem Petru Planet TV Bil je zatreskan v priljubljeno pevko in ji je to pred možem tudi priznal
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin