SiolNET. Planet TV Pri Črnem Petru
5,20

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Pri Črnem Petru

Priljubljeni humorist dočakal veselo novico#foto

5,20

termometer

Pri Črnem Petru
Foto: osebni arhiv

Boštjan Meglič, ki ga večina pozna kot poštarja Peško iz zabavne glasbene oddaje Pri Črnem Petru, je v teh dneh dočakal veselo novico, saj je še tretjič postal dedek.

Pri Črnem Petru Planet TV Simpatična voditeljica se je kot otrok rada pretepala s fanti

"Prihoda na svet mojega tretjega vnuka Jureta smo se razveselili 11. novembra," je ponosno povedal priljubljeni Peška in dodal, da je porod potekal po prilagojenih pravilih zaradi ukrepov za zajezitev širjenja novega koronavirusa: "Očka je bil lahko zraven šele eno uro pred predvidenim porodom. Vse preostalo pa je potekalo povsem brez težav."

Pri Črnem Petru Planet TV Bil je zatreskan v priljubljeno pevko in ji je to pred možem tudi priznal

Tudi vnuk Antonio in vnukinja Tamara, ki sta dobila bratca, sta popolnoma navdušena nad novim članom družine. "Zdaj sploh nimata časa za branje in domače naloge, saj ju zanima samo bratec. Malo manj navdušenja kažeta le, če sta zraven pri previjanju, saj si Antonio takrat vedno zamaši nosek," je v smehu povedal Peška, ki se je še pošalil, da vnukovo ime verjetno ni povsem naključno izbrano. "Moj sin je strasten nabiralec gob. Najljubši so mu ravno jurčki."

Poštar Peška bo z nami tudi v sobotni oddaji Pri Črnem Petru ob 20. uri na Planetu.

Planet 18 Planet TV Planet 18 odslej tudi ob sobotah in nedeljah Preživetje v divjini Planet TV Oče s hitrim ukrepanjem sinu rešil življenje #video milijonar Planet TV Prijavite se v kviz Milijonar  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 17
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin