SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,44

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

Pri prečkanju ledeno mrzle reke: Ati, jaz bom noter padla! #video

0,44

termometer

V oddaji Preživetje v divjini, ki bo na sporedu v torek ob 21. uri, se bosta z izzivom preživetja v prvinski naravi spopadla oče in njegova 11-letna hči. Potem ko sta naredila improviziran splav, sta morala z njim prečkati še ledeno mrzlo reko. 

Preživetje v divjini Planet TV Oče in njegova 11-letna hči pred zahtevno preizkušnjo #video

Inštruktor preživetja Brane T. Červek je na tokratni preizkušnji zelo pomembno nalogo dodelil tudi 11-letni Brini, ki je morala očetu posredovati natančne informacije, kako izdelati splav, na katerem bosta prečkala reko. Pri tem je Brane izpostavil, da mora Brina na drugo stran priti suha, saj bi bila v primeru, da bi padla v vodo, lahko zelo hitro podvržena podhladitvi in izziv bi oče in hči morala predčasno zaključiti.

Preživetje v divjini Planet TV Vse bo tokrat odvisno od 11-letne deklice #video

Kmalu zatem, ko sta Igor in Brina improvizirano plovilo postavila v ledeno mrzlo vodo, je zavladala panika. Deklica je bila namreč prepričana, da bo vsak hip zdrsnila s splava in padlo v vodo. Čeprav jo je oče miril, da ima vse pod nadzorom, pa Brina ni bila povsem prepričana, da jima bo uspelo prečkati reko. Več v zgornjem videu.

Ali se je njun podvig končal brez padca v vodo, si poglejte v naslednjem delu oddaje Preživetje v divjini.

Preživetje v divjini | Foto:

Joga z Brigito Planet TV Na Planetu bomo vadili jogo z Brigito Langerholc Ločitev Planet TV Izolacija in odnosi: po Kitajski več ločitev tudi v Turčiji Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 19. trening #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin