SiolNET. Planet TV Novosti
0,33

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Izolacija in odnosi: po Kitajski več ločitev tudi v Turčiji

0,33

termometer

Ločitev
V obdobju izolacije so partnerski odnosi na veliki preizkušnji. Foto: Getty Images

Potem ko so pred časom na Kitajskem poročali o povečanem številu zahtevkov za ločitev, zdaj podobne novice prihajajo tudi iz Turčije. Razlog: pari so morali dolge tedne preživljati v karanteni, kar je številne privedlo to tega, da so se na koncu odločili za razvezo.

Kako se spopasti z ločitvijo in vsem hudim, kar lahko prinese s seboj, sploh če so vpleteni tudi otroci, bo v ponedeljek ob 21. uri na Siolu in na Planetu v pogovorni oddaji Zaupno z Veroniko pojasnila psihoterapevtka dr. Veronika Podgoršek. Če imate tudi vi zanjo kakšno vprašanje, ga lahko povsem anonimno že zdaj zastavite prek spodnjega obrazca:

O tem, kako preživeti ločitev, bo v ponedeljkovi pogovorni oddaji Zaupno z Veroniko govorila dr. Veronika Podgoršek. O tem, kako preživeti ločitev, bo v ponedeljkovi pogovorni oddaji Zaupno z Veroniko govorila dr. Veronika Podgoršek. Foto: Osebni arhiv/Viktoria Podgoršek Kot je v preteklih pogovornih oddajah Zaupno z Veroniko specialistka družinske in partnerske terapije dr. Veronika Podgoršek že večkrat poudarila: čas izolacije oziroma karantena je lahko za partnerski odnos velika preizkušnja. Sploh če so bile že prej v odnosu kakšne težave oziroma nerazrešeni spori. Ti namreč zdaj, ko večino časa preživljamo drug z drugim med štirimi stenami, privrejo na dan. Mnogokrat še v hujši obliki, kot bi sicer v običajnih okoliščinah.

Zato pravzaprav ne preseneča, da iz nekaterih držav, kjer v želji po omejevanju širjenja okužbe z novim koronavirusom izvajajo strogo izolacijo, že prihajajo novice o povečanih zahtevkih za ločitve. Najprej so o porastu razvez že pred časom poročali kitajski mediji, zdaj pa podobne vesti prihajajo še iz Turčije. "Število ljudi, ki kličejo v našo pisarno in želijo ločitev, se je v primerjavi z januarjem povečalo za štirikrat," je za spletno stran Daily Sabah povedal turški odvetnik Engin Kara.  

A ločitev je vse prej kot preprosta zadeva. Sploh če so vanjo vpleteni tudi otroci. O tem, kako se spopasti z ločitvijo in vsem, kar prinese s seboj, bo govora v ponedeljkovi pogovorni oddaji Zaupno z Veroniko, ki si jo lahko ob 21. uri ogledate na Siol.net ali Planetu. Ne zamudite!

Veronika Podgoršek Planet TV Seks za eno noč – ne trpi le prevarani, temveč tudi tisti, ki je varal #video Seks Planet TV Zaupno z Veroniko: Za dober odnos je treba seksati dvakrat tedensko #video Veronika Podgoršek Planet TV Zaupno z Veroniko: kako se spopasti s prepiri v partnerski zvezi #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin