SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,45

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

Vse bo tokrat odvisno od 11-letne deklice #video

0,45

termometer

V oddaji Preživetje v divjini, ki si jo boste v torek ob 21. uri lahko ogledali na Planetu, se bosta na posebno pustolovščino podala oče Igor in njegova 11-letna hči Brina, ki bo na svojih plečih nosila velik del odgovornosti, ali bo prva naloga na zelo zahtevnem izzivu preživetja v divjini uspešno opravljena.

Preživetje v divjini Planet TV Oče in njegova 11-letna hči pred zahtevno preizkušnjo #video

Svetovno priznani inštruktor preživetja v divjini Brane T. Červek je na tokratni preizkušnji najmlajši tekmovalki do sedaj dodelil posebno nalogo. Razložil ji je, kako narediti splav, ki bo služil za prečkanje ledeno mrzle reke, ona pa je morala postopek izdelave predati očetu. Zelo pomembno je, da je splav dovolj velik in dovolj ploven, da bo Brina lahko na njem tudi sedela in prišla na drugo stran reke, ne da bi se pri tem zmočila. 

Preživetje v divjini Planet TV Čaj v kondomu? Tako ga lahko pripravite. #video 360°

In čeprav se zdi to kar zahtevna naloga za 11-letnico, se ta izziva ni ustrašila. Še več, Brina je hitro pokazala svoje vodstvene sposobnosti in očeta zelo samozavestno in natančno vodila skozi potek izdelave plovila. Več v zgornjem videu.

Ali je splav naposled dobro služil svojemu namenu, preverite v oddaji Preživetje v divjini.

Preživetje v divjini | Foto:

Joga z Brigito Planet TV Na Planetu bomo vadili jogo z Brigito Langerholc Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 19. trening #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 8
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin