Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
7. 4. 2020,
12.21

Osveženo pred

4 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,59

6

Natisni članek

Preživetje v divjini Planet TV

Torek, 7. 4. 2020, 12.21

4 leta

Preživetje v divjini

Čaj v kondomu? Tako ga lahko pripravite. #video 360°

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,59

6

V sklopu oddaje Preživetje v divjini, ki je na spored ob torkih ob 21. uri u na Planetu, posebne izzive pripravljamo tudi gledalcem, ki imajo tako možnost, da osvojijo privlačno nagrado. Tokrat lahko poskusite po navodilih inštruktorja preživetja v divjini Braneta T. Červeka skuhati čaj v kondomu in se potegujete za odličen nahrbtnik Thule Versant 70L.

Nagradna igra je zaključena. Izžrebani nagrajenec je Vito Cizel.

V zgornjem videu, ki je posnet v 360-stopinjski tehniki, zato lahko z miško oziroma prstom med gledanjem spreminjate zorni kot gledanja, vam predstavljamo, kako lahko, če se znajdete v kriznih razmerah, čaj skuhate kar v kondomu. 

Kako sodelovati v nagradni igri?

1. Po navodilih Braneta T. Červeka iz zgornjega videoposnetka poskusite skuhati čaj v kondomu, svoj poskus pa posnemite. 

2. Videoposnetek, iz katerega je razvidno, da ste čaj poskusili skuhati na način, predstavljen v zgornjem videoposnetku, objavite na strani na Facebooku https://www.facebook.com/prezivetjevdivjini/.

3. Z oddajo videa na Facebooku (https://www.facebook.com/prezivetjevdivjini/) se sodelujoči strinja s Pravili in pogoji in soglaša s tem, da je avtor objavljenega videa. Več o zasebnosti v zvezi z osebnimi podatki si sodelujoči lahko prebere v 15. točki Pravil in pogojev.

Nagrada

Izmed vseh objavljenih videoposnetkov, ki bodo ustrezali zgornjim kriterijem, bomo v ponedeljek, 13. aprila, izžrebali enega nagrajenca, ki bo prejel nahrbtnik Thule Versant 70L

Preživetje v divjini | Foto:

Thule Versant – Roarange je udoben in kompakten nahrbtnik, idealen za pohode ali daljša potepanja tudi v slabšem vremenu, saj sistem StormGuard preprečuje vdor vode. Je izjemno prilagodljiv, kar mu omogoča nastavljiva dolžina trupa. Je vsestransko uporaben in funkcionalno dovršen. Zaznamujeta ga premišljena konstrukcija in uporaba najkakovostnejših materialov, zato je odporen proti obrabi.

OPOZORILO! Vedno upoštevajte primerne varnostne ukrepe. Ogenj vedno netimo na odprtem prostoru stran od vnetljivih stvari.

Tukaj lahko preberete Pravila in pogoji nagradne igre.

Preživetje v divjini | Foto:

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   
Ne spreglejte