SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
1,38

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

Iznajdljivima dekletoma uspelo vdreti v barako #video

1,38

termometer

V oddaji Preživetje v divjini, ki bo na sporedu nocoj ob 21. uri na Planetu, bosta morali dekleti, ki ju čaka vojaško urjenje, pokazati tudi veliko mero poguma in iznajdljivosti. Le tako bosta prišli do nujno potrebnih pripomočkov, ki jima bodo omogočili več možnosti za uspešno opravljen izziv.

Preživetje v divjini Planet TV Tokrat bo vojaško urjenje izkusila postavna športnica #foto

Prijateljicama in zagretima športnicama Tjaši in Vanji na nocojšnji preizkušnji ne bo nič podarjenega, ampak si bosta morali vsak pripomoček, kot je to v navadi na vojaških urjenjih, prislužiti. Tako bo tudi s pripomočki za netenje ognja, brez katerega so njune možnosti za preživetje noči na območju, kjer je pestro živalsko življenje, zelo majhne.

d Planet TV Lepa fitnes trenerka z nenavadnim hobijem #video

Ena od možnosti, kjer bi dekleti lahko našli kakšen uporaben pripomoček za prižiganje ognja, je v bližnji baraki, ki pa je bila zaklenjena. Dekleti se nista pustili motiti in z nekaj iznajdljivosti jima je uspelo priti v notranjost.

Kaj sta tekmovalki našli v baraki in ali jima je uspelo zanetiti ogenj, preverite NOCOJ ob 21. uri na Planetu.

Preživetje v divjini | Foto:

Preživetje v divjini Planet TV Brez pravih oblačil ju čaka skoraj nemogoča naloga #video Preživetje v divjini Planet TV Bosta športnici kos Červekovemu urjenju #video Gasilci Planet TV Poglejte si predstavitveno oddajo Gasilci #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 6
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin