SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,25

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

Červek poskusil tekmovalca motivirati na zelo zanimiv način #video

0,25

termometer

Na preizkušnjo Preživetje v divjini, ki si jo boste lahko ogledali danes ob 21. uri na Planetu, se bosta tokrat odpravila Zinet in njegov sin Alen, ki si želi postati pripadnik vojaških specialnih enot. Ko je inštruktor Brane T. Červek opazil, da se sin ne trudi dovolj, se je odločil za nekoliko drugačen prijem.

Med učenjem netenja ognja se je inštruktorju tehnik preživetja začelo dozdevati, da 18-letnik ne daje vsega od sebe in da je to glavni razlog, da mu ognja ne uspe prižgati.

Inštruktor Brane T. Červek se je zato odločil, da bo mladeniča, ki si želi postati vojaški specialec, poskusil motivirati z zanimivim prijemom. Očeta je poslal v ledeno mrzlo vodo in ta je moral tam ostati, dokler sinu z žico ne uspe zanetiti ognja. Več v zgornjem videu.

Preživetje v divjini Planet TV Na lastni koži bosta izkusila, kako poteka pravo urjenje specialnih enot #video

Ali je Alenu naposled res uspelo zanetiti ogenj in kako uspešna sta bila oče in sin na na tokratni fizično zelo zahtevni preizkušnji, preverite nocoj ob 21. uri na Planetu.

Preživetje v divjini | Foto:

Preživetje v divjini Planet TV Červek že na začetku pokazal, da tokrat ne bo popuščanja #video Preživetje v divjini Planet TV Jima bo v ledeno mrzlem blatu uspelo najti najpomembnejši pripomoček? #video Milijonar Planet TV V Milijonarju za dobrodelne namene zbrali več kot 25 tisoč evrov #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin