SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,34

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

Červek že na začetku pokazal, da tokrat ne bo popuščanja #video

0,34

termometer

V naslednji oddaji Preživetje v divjini bomo na preizkušnji spremljali očeta in njegovega 18-letnega sina, ki si želi postati pripadnik vojaških specialnih enot. Inštruktor Brane T. Červek do tokratnih tekmovalcev ni bil nič kaj popustljiv, zato je sin kmalu spoznal, da je pravo vojaško urjenje precej bolj zahtevno od tega, kar lahko vidiš v videoigricah.

"V oddajo sva se prijavila, ker hočem, da sin vidi, da je v resničnem življenju stvar nekoliko drugačna kot v videoigricah," nam je, preden sta se odpravila na mini vojaško urjenje, povedal oče Zinet.  Izziv je zanju tudi tokrat pripravil Brane T. Červek, svetovno priznani inštruktor z več kot 30 letnimi izkušnjami, ki tehnik preživetja v naravi uči tudi vojaške specialne enote v tujini in pri nas. 

Preživetje v divjini Planet TV Na lastni koži bosta izkusila, kako poteka pravo urjenje specialnih enot #video

Da ne bo popuščanja in da si bosta morala vsak pripomoček, ki jima bo pomagal preživeti noč v divjini, prislužiti, sta Zinet in Alen spoznala takoj na začetku. Tekmovalca čaka fizično zahtevna preizkušnja, boriti pa se bosta morala tudi proti mrazu. Kakšna je bila ena od njunih nalog, si poglejte v zgornjem videu.

Preživetje v divjini

Preživetje v divjini Planet TV Bi znali iz drevesne smole narediti svečo? #video 360° Gasilci Planet TV Na mednarodni dan gasilcev si oglejte veliki gasilski izziv! Gasilci Planet TV Ekskluzivno: Takšni poligoni čakajo gasilce na velikem gasilskem izzivu #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin