SiolNET. Planet TV Milijonar
0,13

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

V Milijonarju za dobrodelne namene zbrali več kot 25 tisoč evrov #video

0,13

termometer

V zadnjem času ste na Planetu lahko spremljali serijo oddaj Milijonar, ki so bile dobrodelno obarvane. Tekmovalci so za različne dobrodelne organizacije, društva in ustanove skupaj zbrali kar 25.800 evrov. Če se komu nastop na vročem stolu kviza ni najbolj posrečil, pa je njegov dobitek dopolnil Planet TV.

Včerajšnja oddaja Milijonar je bila zadnja v nizu dobrodelnih, v katerih so tekmovalci zbirali denar za tiste, ki jih je epidemija koronavirusa najbolj prizadela oz. so najbolj občutili njene posledice.

Milijonar Planet TV Za dober namen bo del zneska prispeval tudi Planet TV #video

Ustanove, ki bodo prejele v oddaji zbran denar, so PGD Begunje, PGD Dol pri Ljubljani, PGD Šiška, PGD Lipoglav, domovi starejših občanov Rakičan, Logatec, Medvode, Šiška in Šmarje pri Jelšah, Župnijska karitas Mengeš, Vzgojni zavod Kranj, Društvo za pomoč prezgodaj rojenim otrokom, društvo Kralji ulice in UKC Ljubljana. Več v zgornjem videu.

Kviz Milijonar bo na sporedu tudi nocoj ob 20. uri na Planetu.

Milijonar

Milijonar Planet TV Za infekcijsko kliniko zbral 2.500 evrov #video Milijonar Planet TV V Milijonarju priborila pet tisoč evrov za dom starejših občanov #video Milijonar Planet TV To je razlog, da tekmovalca ni bilo v oddajo #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin