SiolNET. Planet TV Milijonar
4,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

To je razlog, da tekmovalca ni bilo v oddajo #video

4,02

termometer

V kvizu Milijonar, ki ga vodi Jure Godler, je prišlo do nenavadnega zapleta. Tekmovalec, ki je za dober namen na vprašanja odgovarjal že v prejšnji oddaji in bi moral kviz nadaljevati v tokratni, se snemanja ni mogel udeležiti. Razlog za odsotnost je tekmovalec nato pojasnil prek videoklica.

Kviz Milijonar se trenutno zaradi ukrepov za zajezitev epidemije koronavirusa snema brez občinstva v studiu, oddaje pa imajo tudi dobrodelno noto, saj tekmovalci, ki tudi sami aktivno pomagajo v teh kriznih časih, denar zbirajo za tiste, ki jih epidemija virusa najbolj ogroža oziroma najbolj čutijo njene posledice.

Milijonar Planet TV Za infekcijsko kliniko zbral 2.500 evrov #video

V prejšnji oddaji smo tako lahko spremljali tudi Jureta z Jesenic, ki dela kot zdravstvenik v urgentnem kirurškem bloku in ki se je priigrani denar iz kviza odločil nameniti Vzgojnemu zavodu Kranj, ki pomaga socialno ogroženim otrokom.

Jure Noč je v prejšnji oddaji pravilno odgovoril že na sedem vprašanj. | Foto: Jure Noč je v prejšnji oddaji pravilno odgovoril že na sedem vprašanj.

Potem ko mu je v prejšnji oddaji že uspelo prislužiti 500 evrov, bi Gorenjec kviz moral nadaljevati v oddaji, ki si jo boste lahko ogledali nocoj, vendar na snemanje zaradi tehtnih razlogov ni mogel priti. Se je pa prek videoklica oglasil voditelju Juretu Godlerju in mu pojasnil, zakaj ga tokrat ne bo na vročem stolu Milijonarja.

Na urgentnem kirurškem bloku, kjer je Jure zaposlen, so namreč imeli pacienta, pri katerem so naknadno odkrili okužbo z novim koronavirusom. Iz tega razloga so morali sprejeti vse potrebne ukrepe in vsi, ki so bili v stiku s pacientom so morali v samoizolacijo. "Inkubacijsko dobo moram počakati doma. Lahko sicer grem ven, ne smem pa v trgovino, na bencinsko črpalko. Ne smem biti z družino. Sam sem," je razloge, zakaj ni mogel priti v oddajo pojasnil tekmovalec. Več v zgornjem videu.

Milijonar Planet TV V Milijonarju priborila pet tisoč evrov za dom starejših občanov #video

Milijonar | Foto:

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Joga z Brigito Langerholc Planet TV Joga z Brigito Langerholc: 2. vadba Preživetje v divjini Planet TV Vsestranski športnik bo svoje mišice preizkusil v boju z divjino #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 22. trening #video Preživetje v divjini Planet TV Červek s preprostim trikom tekmovalcu olajšal nalogo #video  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 7
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin