SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,26

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

Bodo trije kos zahtevnemu izzivu, ki jih čaka? #video

0,26

termometer

V oddaji Preživetje v divjini, ki si jo boste na Planetu lahko ogledali v torek ob 21. uri, se bodo na pravo moško preizkušnjo preživetja v divjini skupaj podali Tine, Sandi in Sašo, ki se pred tem niso poznali. Čaka jih tudi najtežja tehnika netenja ognja doslej.

Preživetje v divjini Planet TV Bi znali z žvečilko in baterijo zanetiti ogenj? #video 360°

Vsi trije tekmovalci so se v oddajo prijavili, ker so si želeli nove življenjske izkušnje. Tine iz Gabrovke pri Zagradcu je za najtežjo preizkušnjo v naravi, ki jo je opravil pred oddajo, navedel služenje vojaškega roka, kjer se je moral s 25-kilogramskim nahrbtnikom na ramah prebijati čez neizprosen teren.

Škofjeločan Sašo je razkril, da je bil to vzpon na Triglav, medtem ko Sandi iz Podčetrtka živi za adrenalinske podvige, predvsem če vključujejo velike hitrosti. 

Brane jim je predstavil najtežjo obliko netenja ognja - z rokami. | Foto: Brane jim je predstavil najtežjo obliko netenja ognja - z rokami.

Za vse tri pa je bila izkušnja v oddaji Preživetje v divjini vseeno veliko težja, kot so pričakovali.

"Najtežje je bilo vsekakor netenje ognja. Težave smo imeli z visoko vlago in hudim mrazom. Mislim, da je bilo -7 stopinj Celzija. Noro je rezalo z dodatkom severnega vetra," nam je okoliščine, v katerih so se spopadali z izzivom, slikovito opisal Tine in dodal: "Čeprav se mi trije od prej nismo poznali, mislim, da smo se super ujeli, kljub težkim razmeram je bilo tudi nekaj časa za šale." Sandi se je strinjal s to ugotovitvijo, medtem ko je Sašo pripomnil, da bi vseeno lahko bolje sodelovali med sabo.

Sašo, Tine in Sandi | Foto: Sašo, Tine in Sandi

Izziv je postal še zahtevnejši, ko se je spustila tema. In kako se se spopadali s tem? "Zelo težko je najti motivacijo za naslednjo uro in nato naslednjo in še naslednjo," je svoje občutke opisal Sašo, Tine pa je dodal: "Še težje bi vsekakor bilo, če bi tam moral biti sam. Slišali smo različne zvoke in glasove živali, med drugim tudi sovo. V popolni temi je to kar strašljivo poslušati."

Preživetje v divjini | Foto:

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Preživetje v divjini Planet TV "Sam verjetno niti bivaka ne bi postavil" #video Preživetje v divjini Planet TV "Z medvedom sem se prej že dvakrat soočila" #video Pri Črnem Petru Planet TV Pri Črnem Petru se bomo spomnili najboljših glasbenih nastopov

 

 

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 9
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin