SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
1,52

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

V šov Poroka na prvi pogled vstopa nov par

1,52

termometer

Za pari v šovu Poroka na prvi pogled je že druga ceremonija zaobljub, na kateri je bilo samo pet parov. Katja in Aleksandar sta se eksperiment namreč odločila zapustiti že na poročnem potovanju. Strokovnjaki so zato sprejeli odločitev, da v eksperiment povabijo nov par.

Poroka na prvi pogled Planet TV Prva kandidatka, ki je na ceremoniji sprejela to odločitev #video

"Prišel je čas, da v naš eksperiment povabimo še en par," je povedal psiholog Timotej Strnad in kot kandidatko, ki se mu zdi najprimernejša, predstavil Danico, ki je stara 43 let, je mati samohranilka in je pred tem že poznala pravo ljubezen. "Je zelo samostojna in zabavna, njena otroka pa ji pomenita vse."

"Danica se je poročila mlada z ljubeznijo svojega življenja, z njim ima tudi dva otroka. Je pa na žalost zaradi smrti moža ostala sama," je dodala strokovnjakinja za povezovanje samskih Milena Pleško.

Poroka na prvi pogled Planet TV Kate naj bi osvajala že tretjega ženina v šovu #video

"Najti ji moramo nekoga, ki bo konkuriral z njeno energijo in razumel njeno požrtvovalnost do svojih otrok," pa je pred pomembno odločitvijo strokovnjakov, katerega partnerja izbrati za Danico, povedala razbijalka mitov o spolnosti Eva Ostrouška.

Kdo sta nova udeleženca eksperimenta, ki ju bodo strokovnjaki združili in poskušali usmeriti na pot prave ljubezni, bomo izvedeli že v nocojšnji oddaji Poroka na prvi pogled.

Poroko na prvi pogled si lahko na Planetu ogledate od ponedeljka do srede ob 21. uri. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled Planet TV Med zakoncema zapele pesti: slabše jo je odnesel ženin #video Poroka na prvi pogled Planet TV Med Andražem in Sanelo je ponovno zavrelo #video Poroka na prvi pogled Planet TV Kate je Saneli razkrila, kakšen je Sandi v resnici #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin