Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
12. 5. 2023,
10.33

Osveženo pred

11 mesecev, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,12

Natisni članek

Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV Poroka na drugi pogled Poroka na prvi pogled

Petek, 12. 5. 2023, 10.33

11 mesecev, 3 tedne

Poroka na drugi pogled

Te kandidatke iz šova ne bi imel za prijateljico noben od komentatorjev #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,12

V komentatorski oddaji Poroka na DRUGI pogled, ki jo lahko na Planetu ob 20. uri spremljate vsak četrtek, je tokrat pri ustaljeni trojici komentatorjev gostoval tudi frizer Boris Dragan, ki je razkril, s katero od kandidatk v šovu Poroka na prvi pogled ne bi nikoli prijateljeval. Istega mnenja so bili tudi preostali.

Komentatorji so si sprva pogledali posnetek, na katerem Maša optimistično pričakuje sprejem končnih zaobljub, izreče pa tudi, da v eksperimentu ne bi ničesar spremenila. "Jaz bi pri njej spremenil vse," je odločno zatrdil Boris Dragan, nato pa pojasnil: "Njen karakter, koliko govori … Tega se namreč res ne da ugasniti! Verjetno še, ko gre spat, nekaj blebeta."

Poroka na prvi pogled
Planet TV Prijavite se v tretjo sezono oddaje Poroka na prvi pogled

Boris je nato priznal, da ga sploh ne preseneča, da je njen mož Žan odšel na dopust, saj je le tako lahko premislil o končni odločitvi. Špela pa je pripomnila: "In da je lahko v miru zadihal."

V pogovor pa se je nato vključil še Miha Hercog s komentarjem: "Če bi vsaj pametne stvari govorila. Tako gre pa neprestano za neke spletke in pritoževanje." Boris je nato dodal, da Maša gotovo misli, da je kraljica, se je pa na glas vprašal, ali ji tega njene kolegice in ljudje, ki jo obdajajo, nikoli ne povejo. "Ali pa mogoče velja, da isti ptiči skupaj letijo," je sklenil svojo misel.

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Maša šov zapušča z zlomljenim srcem #video

Špela pa je dodala: "Moja mami temu po domače reče, da drek najde drek, da potem lahko skupaj smrdita." Je pa nato vse prisotne opozorila, da ne smejo soditi njenih prijateljic, ki jih ne poznajo, ampak naj se raje osredotočijo na Mašo.

"Meni se ona res smili, ker si res ne bo našla fanta," je nato iskreno dejal Boris in pripomnil, da bo za fanta najverjetneje imela robota. "Pa imate občutek, da si ona fanta sploh želi?" je nato zanimalo Špelo. Boris ji je odločno zatrdil, da ne, Miha pa je pripomnil, da je Maša najbolj živa, ko lahko opravlja in spletkari. "Prijatelje pa si moraš izbrati takšne, ki lahko pri tem s tabo sodelujejo," je dodal.

Poroka na drugi pogled
Planet TV Boris Dragan: V življenju ne bi storil česa takšnega! #video

"Ona zagotovo ne bi bila moja prijateljica," je nato brezkompromisno zatrdil Boris, istega mnenja pa so bili tudi drugi komentatorji.

Komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled lahko na Planetu spremljate vsak četrtek ob 20. uri! Šov Poroka na prvi pogled lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri!

 

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Rok zatrjuje: Dobil sem točno to, kar sem pričakoval #video
Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Razočarani Aleš: Po tem cunamiju bom pokončno vstal in šel naprej! #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte